keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Molli ja Molla

Rakkailla lapsilla on monta nimeä, senhän tietää kaikki. Yhä vain enenevät nimet meidän kissaeläimillä, kun täällä evakossa niiden nimilitaniaa kasvattaa meidän isä, joka siis “ei tykkää kissoista” – sitä pitää aina kuuluttaa kovaan ääneen. Aina siinä kissojen paijaamisen ja sylissä kantamisen välissä.

Kissoilla on ollut kivaa. Pentti-koira on tullut varsinkin Nekulle (Mollille) tärkeäksi, vaikkei tuo isompi karvakorva ymmärräkään pienemmän kaverinsa leikkiin pyyntöjä. Nekku yrittää ja yrittää sitkeästi, mutta Pentti ei korvaansa lotkauta. Arvokas herrasmies ei tuollaiseen hörskötykseen lähde.

Vinttikämpässä vietetään yöt erinäisten vaatekasojen kansoittamassa huoneessa. Sohva on vaatevaraston lisäksi Lunan (Mollan) suosikkipaikka numero kaksi, selkänojalla on mukava köllötellä. Numero yksi sen sijaan on tietenkin talon korkein kohta, minne kissaneiti suinkin pääsee kiipeämään: katonraja.

P6255712P6255715P6255718P6255726P6255729P6255730

Nekku puolestaan viihtyy lattianrajassa tai nekuttamassa sängyllä. Mutta Lunan katonrajalaatikkoideaa täytynee jalostaa sitten kotiin palattua vielä, tuo kun on ihan paras paikka. Eikö sille joku hyllynpäällyspeti keksitä. Nekku adoptoi välittömästi alkukesästä hankitun SportsDirect-pedin ja nukkuu siinä onnellisella mutkalla aina, kun voi. Luna joskus yritti mennä tutustumaan petiin ja testaamaan sitä, mutta Nekku hyppäsi salamana niskaan. Nekun peti. Lunallekin ostin tuossa sellaisen kivan mökin johon ajattelin sen ihastuvan, muttei se ole tainnut nuuhkaisua enempää siitä välittää. Ehkä sitten kotona!

P6095615P6095617

Valkotasapaino heittelee mutta heitelköön. Vaan katsokaa, vanpiirikissa! Ja sen varpaat.

Nyt saa riittää tarinointi, on niin kuuma ettei lämpöä hohkaava tietokone tunnu oikein parhaalta kaverilta just nyt. Mau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!