perjantai 21. marraskuuta 2014

Guggane

Näistä kynsistä mulla oli idea jo kauan aikaa puhelimen kynsi-idealistassa, mutta jostain syystä sen toteuttaminen ei vaan innostanut, lykkäsin sitä moneen otteeseen. Sitten eräänä päivänä podin taas armotonta lakkausideakriisiä (tämä on ihan vakiokriisi nykyään näemmä) ja lopulta vaan päätin että nyt kerta kaikkiaan vaan teen ne tummanvioletit kukkaleimakynnet! Ja tein, ja niistä tuli ihanat. Ja ihmettelin että pitikö sitä nyt oikeasti niin kauan venkoilla sen kanssa herranen aika.

Pohjalle tuli siis tumma violetti, hieman yllättäen creme. En siis keskimäärin yleensä tykkää hirveästi cremeistä, mutta tämä sattui ensimmäisenä käteen. Päälle leimasin kukkasia kahdella värillä ja ihan tarkoituksella kohdistelin kukat vähän randomisti, koska olen kohdistuksellisesti haasteellinen henkilö enkä olisi ikinä identtisiä saanut kuitenkaan. Eikä mun mielestäni tarvitsekaan tällaiset olla identtiset, hauskempi kun on vähän katseltavaa. Leimalakatkin on kimmellyksettömiä, joten näistä kynsistä tuli täysin epäkimaltavat, mutta tykkäsin silti ihan ylipaljon! Ehkä kimallus ei olekaan (ainut) avain ihaniin kynsiin :D

PB146397

Olen tässä leimaillessa huomannut, että mun kynteni ovat tosi pienet. Siis pituudesta viis, sehän vaihtelee, mutta leveyssuunnassa nämä on aika pikkuruiset. Se vähän vaikeuttaa leimaamista sikäli, että tosi monet pienemmätkään kuviot eivät tahdo mahtua kynnelle kokonaisina, mikä on tylsää koska ne ovat tietenkin kauneimpia kokonaisina. Koko kynnen kuvioistakin pitää miettiä, mikä näyttää miltäkin kapealla pinta-alalla, koska monet suuret kuviot eivät sitten vuorostaan pääse oikeuksiinsa ja saattavat näyttää vain epämääräiseltä söherrykseltä, jonka pointti jää näkymättä, kun kynnellä on ehkä enintään puolet koko kuviosta. Mittasin töissä mittanauhalla kerran aikani kuluksi, niin sen mukaan mun keskisormen kynsi olisi leveimmältä kohdalta noin 9,5 mm. Mun sormet on muutenkin aika sirot, tai koko käsi ranteineen päivineen (valtaosa rannekoruista on monta senttiä liian pitkiä aina ja tulee yleensä kohtuullisen helposti suoraan läpi). Siksi pitää aina valkata tarkasti sopivia leimoja tai esim. jättää osa kuviosta kokonaan pois kuten tässä on otettu vain pala kuviota). Mutta testailemalla löytyy sopivia, onneksi nuo leimalaatat eivät ole mitään suuria investointeja, kun muutamalla eurolla saa taas uusia ihania kuvioita!

PB146398

Idealistalla on tällä hetkellä aika hyvin tavaraa, joten voi olla että pääsen niitä purkamaan pikkuhiljaa. Olen huomannut että suunnitelman pitää olla aika yksityiskohtainen, jotta se toteutuu. Epämääräisemmät ajatuksenpuolikkaat, kuten esim. "Tyllitesti" eivät kauheasti saa tuulta alleen ilman edes alustavia sävyvalintoja. Mutta jos jollain sattuu tulemaan jotain hauskoja ideoita, saa heitellä tännepäin! Luovuus ei ole mun vahvin puoleni (vaikka nykyään taidankin olla lähinnä sisällöntuottaja ammatikseni, oh the irony), joten kaikki apu otetaan vastaan... Sitä paitsi olen aika tehokkaasti nyt jumissa tähän leimaamiseen, kun sitä on niin harjoiteltu niin itsehän vain leimaisin all day errrday.

PB156409

Flormar JL08 Plum| Konad White | Konad Pink Pearl | + Konad M51 (taas)

Nämä oli kuitenkin tykkäyskynnet ilman kimallustakin, joten saatan tehdä vastaavanlaiset joskus toisilla sävyillä. Tykkääkö kukaan muu? Oikeastihan ei millään huvittaisi toistaa itseään kovin paljon, kun valinnanvaraa on niin paljon. Mutta ehkä jos taas iskee päättämättömyys, voi palata vanhaan hyväksi havaittuun. Ja ehkä lisätä vähän glitteriä.

2 kommenttia:

Kerro!