lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukynsiä

Näin joulun alla kun on vietetty joitakin pikkujoulujuhlistuksia, olen päässyt haastamaan itseni punaisilla kynsillä. Tottahan pikkujoulukynsien pitää olla punaiset! Enkä taida olla kovin kotonani punaisissa kynsissä, siitä kertoo myös punaisten lakkojen vähyys lakkavarastoissani. Joitakin sopivia edes suunnilleen joulunvärisiä onneksi löytyi ja sain askarrella jotain kivaa. Ensimmäisellä kerralla mentiin hieman överiksi ja toisella kertaa onnistuin mielestäni aika hyvinkin. Vielä on kolmannet joulukynnet suunnitteilla, kun nyt vauhtiin on päästy niin pitäähän varsinaisenakin jouluna olla teemakynnet!

Ensimmäiset pikkujoulukynnet näpersin heppatyttöjen illanviettoon. Pienessä päässäni idea kuulosti tosi hyvältä, mutta lopputulos oli ehkä vähän liian täyteen ahdetun oloinen… Ihan hauskat niistä tuli kuitenkin ja näillä mentiin vielä pippaloiden jälkeenkin muutama päivä. Pitäisi vain muistaa, että näin kapeilla kynsillä tulee paristakin jutusta jo nopeasti yliannostus.

PB306486PB306488PB306509

Tuo punainen lakka kuivui kynnellä tummemmaksi kuin luulin ja punainen leima näytti sen rinnalla ihan vääränsävyiseltä. Itse asiassa tuon leimalakan sävy on “wine red”, mutta kuten näkyy, ei se viiniä ole paljon nähnytkään. Leimat ovat Konadin laatasta m3, jonka sain Marilta.

PC206642

H&M Ravishing Ruby | H&M Seductive Red | Konad Wine Red | Color Club On the Rocks | H&M Jo is in the House

Kappas, kun onnistuin ylivalottamaan tuon kuvan aika hienosti! No nyt siitä näkyy edes vähän punerrusta tuosta Konad-pullosta, joka näyttää ihan mustalta livenä. Ei uskoisi että tuosta pullosta tulee noin kirkkaan punaiset leimat! En tiedä, voiko kukaan ottaa mun kynsiharrastusta vakavasti kaikkien näiden Hennes-lakkojen kanssa, mutta voin kyllä kertoa että nämä lakkaukset kesti paljon kauemman kuin monet merkkimerkkilakoilla tehdyt… Tuo hopeinen hologlitter on ollut mun suosikkeja, mutta nyt huomasin sen paksuuntuneen jo aika kurjasti. Olen sitä yrittänyt elvyttää ohentajalla mutta voi olla että joudun etsiä korvaajan pian. Ainakin Dependillä näkyy olevan vastaava, joten Kicksiin täytyy varmaan marssia.

Toiset pikkujoulukynnet näpersin viime viikolla työpaikan hippoihin. Tarkoitus oli alun perin tehdä ihan toisenlaiset lakkaukset, mutta inspiraatio iski yllättäen aivan toisenlaisena ja lopulta kynsille päätyi joulunsävyinen pilvimanikyyri. Mun silmiin nämä punaiset on liian tummia, mutta näillä nyt mennään, kun ei parempaakaan ole sattunut vastaan.

PC146635PC146640(Valkotasapaino, onko se jotain syötävää???)

Halusin ranskislakaksi tuollaisen hienovaraisesti hohtelevan version ihan tavallisen nuden sijaan, koska tässä ei muuta kimallusta nyt ollut ja kuitenkin pikkujouluihin olin menossa. Tuo on muuten ihan täydellinen talvilakka, valkoisen päällä saa ihanan jäisen lumiefektin ja tuollaisena läpikuultavana varmaan käytän sitä toistekin ranskiksen pohjana!

PC206641

Maybelline Colorama Berry Sweet (ikivanha) | H&M Glistening Ice | H&M Ravishing Ruby | Color Club Pretty in Platinum

Pilviefekti onnistui ihan kivasti, tein yhden testikynnen aluksi edellisenä iltana ja sitten mentiin jo täysillä. Pilviäkin aion harrastaa jatkossa lisää, voisin kuvitella että keväällä jotkut ihanat lila-vaaleanpuna-hopea-yhdistelmät voisi toimia kivasti! Vaatiihan se vähän aikaa ja hermoja ja näpertämistä, mutta sellaista se nyt vaan on. Nämä kynnet kestivät kokonaisen viikon lähes virheettöminä, oikean käden keskariin tuli joku pieni kolhu jo parin päivän päästä, mutta muuten ei mitään ongelmaa. Ja taas on käytetty lähes pelkästään halpislakkoja, että lunastan tällä postauksella itselleni oikeuden ostaa jatkossakin söpön värisen henneslakan, jos siltä tuntuu!

Mulla alkoi pari tuntia sitten nyt se odotettu joululomantapainen! Aion syödä ja nukkua ja hoitaa kotihommia, halia kissoja ja miestä sekä paketoida lahjoja. Jouluvalotkin oli tarkoitus laittaa jo kaksi viikkoa sitten, mutta niin ei vaan käynyt, kumma juttu. Seinäjoella on lumi maassa ja pakkanen kiristyy koko ajan, näyttää siltä että saadaan valkea joulu! Aika mukavaa. Ja loma! Wooo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!