maanantai 26. tammikuuta 2015

Mutta kun tarvitsen

Mietin nykyään lähes päivittäin, olenko ihan terve päästäni, sillä tämä syksyllä lopullisesti iskenyt kynsimania on kyllä aika hämmentävää. Kaikeksi onneksi elämänkumppanini sattuu olemaan sitä mieltä, että se on söpöä ja aika moni muukin ihminen, jonka mielipidettä arvostan, on ollut sitä mieltä että se on kuin mikä tahansa muu luova harrastus ja käsillä tekemistä siinä missä muutkin askartelutouhut. Minua se inspiroi, kun pääsen opettelemaan uusia tekniikoita ja ihastelemaan kauniita lakkoja, kyllä ne jotkut osaakin olla nättejä!

Nyt viimeisimpänä villityksenä olen saanut aika äkäisen irtoglitter-,  niitti-, helmi- ja strassipöpön. Niitä pieniä hitusia kun on maailmassa vain vaatimattomasti ihan loputtomasti kaikkia erilaisia ja munhan pitää tietenkin saada niitä kaikkia. No okei, ei ehkä ihan kaikkia, mutta ainakin suunnilleen kaikki violetit, hopeiset, valkoiset, mustat, vaaleanpunaiset ja lilat kappaleet. Tai siis riittää että saan purkillisen kutakin, en tahdo kaikkia maailman yksiköitä. Hulluus iskee viimeistään siinä vaiheessa, kun kaikki yksittäiset purnukat maksaa ehkä pari jotain olematonta hilua, ja oikeastaanhan ei ole mitään järkeä edes tilata mitään parin euron settiä, kun postikulujakin tulee ja ja ja... Luulin itse asiassa tuossa joulun alla hamstranneeni huuto.netistä ja Black Friday -alennuksista suunnilleen kaikkea, mitä suinkaan voisin keksiä tarvitsevani, mutta olen osoittanut itselleni olleeni väärässä. Purnukka purnukalta yhä enemmän väärässä.

P1266833

Tämä on imartelevampi kuvakulma…

P1266836

Ja tästä suunnasta paljastuu koko totuus. Onneksi olen värirajoittunut tai loppua ei tulisi koskaan.

Hauskinta on tietysti se, etten oikein kovin hyvin osaa edes käyttää niitä kaikkia maailman erilaisia ja eri sävyisiä hituloita. Mutta onhan toki tärkeää että JOS tarvitsisin niitä johonkin uskomattoman edistykselliseen ideaan, niitä olisi silloin saatavilla välittömästi. Esimerkiksi nyt näin ystävänpäivän lähestyessä on tietenkin tärkeää omistaa esimerkiksi sydänstrasseja. Ja glittereitäkin, eihän sitä tiedä, jos vaikka tarvitsisi molempia. Tai siis kaikkia.

No onneksi tässä nyt voi tosiaan puolustautua sillä, etteivät nämä oikeasti maksa paljon mitään. Voinkin nyt jatkaa purnukoideni maanista tuijottelua ja keksiä jonkun kivan lakkausidean, jossa niitä hituloita oikeasti jopa vaikka käytettäisiin. Olen osallistunut Instagramissa erääseen lakkaushaasteeseen, jossa annetaan aina muutaman päivän välein joku lakkausidea ja seuraavana vuorossa olisi otsikko “Studs” eli niitit. Joten niittipurkeille käsiä nyt sitten vain, enää pitää keksiä olisiko se sitten hopeinen, punainen, violetti, lila, pinkki, vaaleanpunainen, valkoinen vai musta niitti ja mentäisiinkö pyöreällä vai neliön muotoisella versiolla.

Kerää koko sarja, right? Kieltämättä nyt on sellainen olo, etten taida tarvita mitään muita hitusia. Se voi toki muuttua, kun seuraavan kerran avaan Instagramin tai jonkun kynsiblogin ja näen jotain aivan ihania juttusia. Mutta kun, niitä tarvitsee! Ja jos ne on ihania ja niistä tulee hyvä mieli viemättä kenenkään taloutta perikatoon, eikö se ole ihan sallittua hömpöttelyä?

Toim. huom. Kuvaan ei ole päätynyt allekirjoittaneen hamstraamia muita kynsikoristeluvälineitä, kuten tarroja, siirtokuvia, leimailuvarusteita, sabluunoita, dotting tooleja, sivellinsettejä tai esimerkiksi kynsinauhoja suojaavaa nestemäistä lateksia. Allekirjoittanut on hieman nolona, muttei liian nolona julkaistakseen tätä internetissä. Allekirjoittaneella on myös tällä hetkellä leipova kissa sylissä ja kirjoittaminen on hankalaa, joten hän päättää nyt painaa julkaisunappia.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo ja tosta itse asiassa vielä unohtu kolme purkkia kun ne oli eri laatikossa kun noi muut :D

      Poista

Kerro!