tiistai 24. helmikuuta 2015

Haasteita ja haukotuksia

Olen innolla nyt toteuttanut haastekynsiä hauskan Ablecs15-haasteen otsikoiden perusteella. Se on juuri sopiva oikeasti, ihan loistava keksintö. Kunnia haasteen toteuttaneille suomalaisille kynsibloggaajille eli Katjamarialle, Annielle ja Mirkalle. Kahdet kynnet ehtii lakata ja ideoida viikossa hyvin ja parasta on se, ettei tarvitse johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä saada valmista. Tykkään! Koska kiire on vienyt meikäläistä kuin pässiä narussa, lyön tähän samaan postaukseen nyt kolmet haastekynnet. Tähän mennessä kaikista on tullut tosi mieluisiakin vielä, onkohan tässä haasteessa jotain taikaa?

P2160260

Ystävänpäivän viikonloppuna ehdin vielä lakkailla toisetkin teemaan sopivat kynnet. Haasteena oli tosin "Something other than pink", mutta onnistuu se söpöily ilman vaaleanpunaistakin. Violetti on Colour Aliken lievällä holoefektillä varustettu 531, leima on tietenkin armaalla Colour Clubin On the Rocksilla ja kuvalaatta oli Konadin m83. Olin halunnut tuota kuviota käyttää jo kauan, mutta en nyt kokenut mitään suurta täyttymystä, kun pääsin vihdoin visioitani toteuttamaan. Ohuet varret ei oikein olleet mun kavereita. Oli vielä pakko käyttää noita punaisia sydänstrasseja, kun niitä nyt sattui olemaan ja siinäpä se. Kuvasin nämä vasta juuri ennen poistoa, mutta ei anneta sen häiritä!

P2220289

Toisella haasteviikolla teemoina olivat "Shades of grey" ja "Matched to an outfit". Harmaan sävyisiin kynsiin sain suunnitteluapua Marilta ja pitihän sinne vähän pitsiä laittaa... Tein alle pystysuunnassa liukuvärin Colour Clubin Pretty in Platinumilla ja Wild Orchidilla, mutta eihän se sieltä leiman alta näykään mihinkään, näyttää vain epämääräisen epätasaiselta, win! Olin melko tyytyväinen leimojen kohdistukseen jos ei etusormea lasketa, mutta vasta jälkeenpäin huomasin nimettömän levinneen vähän. Leima on MoYou Londonin Bridal Colletion 07 -laatasta L'oréalin magneettilakalla Magnetic Grey. Sain sen Marilta syksyllä varastojen harvennupussukassa ja vaikkei sillä magneettikuvioita enää saa, hyvin toimii leimalakkana.

P2240306

Asuun sovitetut kynnet askartelin sitten uusien tekstuurilakkojeni inspiroimana mustalla ja pinkillä, jotka sattuu olemaan myös ne värit, joita mulla useimmiten on töissä päällä. Nimettömän hopeinen kirjainleima edustaa hopeisella kirjailtua logoa paidassa. Tekstuurilakkoina tosiaan viime viikolla MiMaxin -50 % helmitarjouksesta hamstratut Orlyn Effects-sarjan Pink Pixel ja Black Pixel. Luin ennen tilausta arvosteluja kyseisen sarjan lakoista ja useimmat mielipiteet tuntuivat sangen innottomilta, mutta swatch-kuvien perusteella ostin ne silti (lisäksi tuli mukana myös Rose ja Silver Pixel ja vähän glittereitä, hups). Ja tykkään niistä ihan tosi paljon! Kimallus, karhea tekstuuripinta ja täydelliset sävyt - en ihan rehellisesti tiedä, mitä nuo toiset odottivat vai onko mulla jotenkin alhaiset standardit. Pinkki, hopea ja nudensävyinen ruusupikseli peittävät kaikki melkeinpä yhdellä kerroksella, mustaa pitää kerrostaa vähintään kaksi kertaa (kuvissa on kaksi ja vähän kuultaa vielä, livenä sitä ei kyllä huomaa). Hiekkalakat kuitenkin kuivuu nopeasti ja Orlyn pulloissa riittää pelivaraa: 18 ml on aika ruhtinaallinen määrä lakkaa. Olin himoinnut Lumenen Roosa nauha -lakkaa, joka on samantapainen pinkki tekstuuri, mutta sitä ei myydä yksinään vaan setissä muun kosmetiikkatuotteen kanssa, jolloin yhteishinta jo nousee jonnekin 16 euron tienoille ja se on viidestä millistä aika paljon. Tämä Pink Pixel ei ole luonnossa kynnellä ihan niin räikeän pinkki kuin pullossa ja monissa kuvissa näyttää.

P2240308

Pääsin kakkosviikon kynsiä kuvatessa hyödyntämään jopa vähän luonnonvaloa. Sieltä se kevät tulee! En muista olenko aiemmin potenut erityisemmin kevätväsymystä, mutta nyt on kyllä ollut aika väsynnyt meininki. Se saattaa toki johtua työkiireistäkin, ketäpä ei väsyttäisi pelkkä ajatus hiihtolomien tuurauksista yhdistettynä kiireisiin suurasiakkaisiin, joiden dedikset ei jousta mutta minä joustan. Loppuviikosta saatan silti ehtiä pitää jopa vapaapäivän, joten ehkäpä sitä taas jaksaa vaihtaa helmikuun maaliskuuksi hyvällä sykkeellä. Toistaiseksi kuitenkin tuntuu lähinnä tältä:

P2120125

Löysin tällaisen otoksen muistikortilta. Vahingossa saa näköjään ihan hauskoja kuvia otettua, jännästi tuo kieli on skarppi vaikka luulin koko kuvan heilahtaneen. Kohta me kyllä käperrytään Lunan kanssa unten maille. Olin kuulemma aamuyöllä mutissut moittivaan sävyyn yövuorosta palanneelle miehelle, kuinka me niin rauhassa nukuttiin kissojen kanssa ja sitten ne alkoi yötyöläisen kotiuduttua juosta hirveää rallia. Heh, sorry. Varmasti tarkoitin vain todeta ystävällisesti enkä moittia ketään :D

4 kommenttia:

 1. Vika kuva! ♥

  Hitsi, sustahan on tullut oikee pro noissa kynsijutuissa! Ei paha, ei paha ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunin pieni suukku ♥

   Wau kiitos paljon, on täs vielä matkaa mutta jotkut jutut alkaa jo sujua aika mukavasti :)

   Poista

Kerro!