torstai 12. maaliskuuta 2015

Quatre

Olen niin pahasti aina myöhässä näiden haastekynsien postaamisessa blogiin että se on melkein noloa. Mutta ei oikeasti, koska en nyt niin vakavana asiana pidä tällaista hauskaa hömppää, vaikka äärimmäisen tiukkaa pohdintaa asian tiimoilta aina harrastankin. Ablecs15-haasteen ööööö neljäs viikko sisälsi teemat “Sporting” ja “Turquoise”. Sporttiteemaan sain vihdoin ujutettua miehen iloksi nämä tennarikynnet, joita on siis toivottu jo moneen otteeseen.

P3020388

Näitä ei ehkä kannattaisi esitellä kovin suurena kuvana :D En oikeasti ikinä tee mitään vapaalla kädellä ja vaikka tässä piti vetää vain muutama viiva, nekin on aika noloja. Päällyslakka levitti mustaa valkoiselle ja laitoin liikaa nauhanreikiä, mistä syystä tuo nauhoitus näyttää sotkuiselle liian ahtaalla pinta-alalla… Lisäksi kaiken askartelun lomassa taisi siivousinto kaikota ja valkoista lakkaa on vähän siellä sun täällä :D Lakkoina käytin Ginan valkoista ja aivan törkeän ihanaa Colour Aliken Black Saintia, joka on musta hololakka (peukalosta näkyy vähän sateenkaariakin). Jos kukaan on etsinyt hyvää mustaa holoa, tämä on se. Peittää yhdellä kerroksella, käyttäytyy todella hyvin ja on vielä tosi kaunis. Ja hintapolitiikkakin on kohdillaan, naiskauneus.fi myy tätä herkkua 4,50 euron hintaan per 8 ml. Tähtistrassit vielä Converse-viitteiden vahvistukseksi ja äkkiä karkuun ettei kukaan näe näitä suttuja oikeasti :D Haluan kyllä joskus revanssin, vahingosta viisastuneena.

P3060418P3060422

Turkoosi teema puolestaan sai vähän onnistuneemman toteutuksen. Mähän en ole ollenkaan sinisten, vihreiden tai turkoosien kynsilakkojen harrastaja, mutta tämä ihanuus mulla oli vähän vahingossa. Ostin nimittäin pakettidiilinä vuodenvaihteessa ison läjän kynsihärpäkkeitä ja tämä tuli siinä mukana. Alunperin oli tarkoitus lahjoittaa se pois, mutta en sitten malttanutkaan… Näitä Color Clubin Halo Hues –kokoelman lakkoja nimittäin olin jo ehtinyt kauan himoita ja tuossa paketissa oli tämän Angel Kissin lisäksi käsittämättömän ihana lila siskonsa Cloud Nine, ja niiden päädyttyä meille asumaan jouduin tästä vaaleiden lakkojen kokoelmasta tilaamaan vielä kolme muutakin… Tummemmat Halo Huesit ovat vielä haavelistalla. No mutta nythän harhauduin ihan aiheesta. Mulla oli siis vahingossa yksi tällainen ehkä turkoosiksikin laskettava lakka, se on hyvä kun tuo holoefekti on täydessä toimessa niin kukaan ei osaa oikeasti sanoa, minkävärinen se lakan pohja tosiasiassa on, haha.

Teippasin keskisormeen aaltokuviot itse tehdyillä “vinyyleillä” eli leikkasin kuviosaksilla muoviteipistä palasia. Ginan valkoinen pohjalla, teipit päälle ja Angel Kissillä loput. Hyvin toimi, vaikka lähikuvasta näkeekin että vähän jäi siivottavaa. Oikeastihan tuota pientä ylimennyttä ei kyllä näkisi livenä kuin ehkä suurennuslasilla, mutta joo, ihan täydellinen ei ollut. Huomasin myös, että Color Clubin kirjavassa Surprise!-glitterlakassa oli tuollaisia samansävyisiä hexejä, joten ongin niitä vielä aaltokuvion piristeeksi. Nimettömään leima Konadin neliölaatasta numero 09 saman firman valkoisella leimauslakalla, parit valkoiset niittipallerot etusormeen ja pikkurilliin ja valmista tuli. Vaikka en tosiaan sinisävyisistä kynsistä niin itselläni piittaakaan, nämä oli niin kivat että ne oli mulla perjantaista tiistaipäivään asti eli peräti neljä vuorokautta.

Aluslakkana käytän muuten Essien Grow Strongeria ja liuskoittuvat kynteni on kyllä tykänneet siitä kovasti. Kasvaa vahvoina pitkiksikin eikä lohkeile. Ostin sitä viime viikonloppuna varapullollisen Sokoksen Kutsu kauneuteen –tarjouksesta ja kotona tajusin että jaa sitä edellistäkin pulloa on puolet vielä jäljellä. Olen sitä käyttänyt marraskuun alusta asti tasan kaikissa lakkauksissa, jotka ei aina mene ainakaan kaikissa kynsissä ihan ekalla putkeen, eli käyttöä on kyllä riittänyt. Tällä perusteella voisin arvioida saavani korkata varapulloni ehkä elokuussa, mutta tuossahan se pysyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!