maanantai 2. maaliskuuta 2015

Se aika vuodesta

Nyt on taas se aika vuodesta, kun yrittäjää ahdistaa. Veroilmoitus pitäisi tehdä ja vaikka se on noin keskimäärin äärimmäisen yksinkertaista ja palkitsevaa, se ahistaa ihan hitosti! En tajua oikeasti, mikä siinä aina niin vastustaa. Myönnän kyllä ahdistuvani tällaisista virallisista jutuista muutenkin tosi paljon, ihan turhaan. Äskenkin maksoin ahdistavia alveja ja ahdistuin tililtä kadonneesta summasta, vaikka tiedän saavani sen monin kerroin takaisin tehtyäni alarajahuojennushakemuksen… Ei kai se vielä voi lohduttaa, kun ne rahat on vielä pelkästään teoreettisesti mun.

Ollaan tänään touhuttu kämpän kimpussa, kun tuo palloilevampi puoliskoni on lomalla. Olohuoneen nurkasta katosi viimeinkin pari muuttolaatikkoa ja pyykkikopasta on kadonnut kolme koneellista tavaraa… Pian saisi ryhtyä ruoanlaittoon ja kerrankin tajusin ostaa kaupasta jopa parille tulevalle päivälle asti värkkejä. Tämä on niin hämmentävää, etten oikein usko itsekään.

P3010358P3010363

Kissoilla on kivaa, kun ollaan oltu nyt molemmat kotona. Ja joo, mä ängen tuota uutta kameraa koko ajan jomman kumman naamaan kiinni makrohimoissani. Luna ei arvosta erityisemmin, tuo alempi kuva onkin todellinen stinkeye-potretti :D

Tänään voisi ehkä olla vohvelipäivä. Jotenkin tuntuu nyt siltä.

4 kommenttia:

 1. Testikommentti! Mä en tiedä mitä tälle kommentoinnille tekis oikeasti, kun en oo enää blogger ja sitten taas toi wordpress-vaihtoehto ei tajua, että voi olla osote muotoa kaduilla.fi/marih. Mut emmä kyl jaksaisi nyt olla koko nimelläkään täällä hengaamassa. Pitääkö tehä blogia varten uus google+-tili?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää. Tää on ihan tyhmä näin.

   Poista
  2. Krhm miksei se nyt tajua vaihtaa sitä.

   Poista
  3. Ne googleplussatilit on ihan arsesta kun se ohjaa sinne plustilille eikä suoraa blogiin. Sit puhelimella ei esim pääse ollenkaan mitenkään sinne blogiin sitä kautta.

   Poista

Kerro!