keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Neverending story

En näköjään osaa oikein päättää, postaisinko kaikkia haastekynsiä blogiin vai en. Nehän on Instagramissa (@kynsitic) aina suunnilleen reaaliajassa, mutta blogi ei aina jaksa ihan niin ahkerasti päivittyä. Päättämättömyys johtaa sitten siihen, että ängen aina useamman viikon haastetouhut samaan postaukseen. Eipä tuolla kai niin väliä. Nyt on näemmä kolmen viikon haastelut rästissä, joten tästä saattaa tulla vähän pitkä postaus! 

Haasteviikolla 8 oli teemoina "Monochromatic" ja "Happy Easter". Monokromaattiseen oli aluksi tarkoitus leikkiä matan ja kiiltävän pinnan välillä ja tehdä mattaleimaukset, mutta kun samalla halusin nudet sävyt, ei tuo alkuperäinen suunnitelma oikein toiminutkaan. Päädyin sitten leimaamaan nudella hololla nudelle pohjalle ja se kyllä toimi mielestäni oikein kivasti. Tykkään tällaisista hillityistä lakkauksista joissa on kuitenkin joku juju.


Pohjalla on Lumene Gel Effect 33 Hazy Cloud viime syksyn nudekokoelmasta ja leimoissa Color Clubin Cherubic. Kuvio on laatasta MoyouLondon Sailor Collection 07. Rakastan näitä Color Clubin holoja, ja nyt kun näitä katsoo, haluan äkkiä lakata tällaiset uudelleen!

Pääsiäiskynsiä on ehkä vähän hassu vielä julkaista, kun kohta on ennemminkin vappu, mutta menköön nyt, kun aloitettiin. Kauheasti ei ollut ideoita enkä halunnut tehdä sadansia tuhannensia siksak-kuvioita pastellisävyllä tai sitä munankuoresta kurkistavaa tipua (sitä kyllä jo harkitsin vakavasti). Sitten keksin että höyheniähän on suomalaisessa pääsiäisessä pajunoksien koristeina! Mari sattui myös tuomaan pääsiäispäivänä mulle läjän Essence-lakkoja Keskiseltä ja siellä oli sopiva pääsiäissävy, josta sain lopulta tarpeellisen inspiraation. 


Pastellikeltainen on Essencen 6 in 1 Nail Candies -sarjasta ja se peitti ehkä kolmella paksulla kerroksella. Ei mitenkään unelma, mutta ihan OK. Höyhenleimat Konadin tuotteilla ja piti sitä vielä joku aksenttikynsikin keksiä, niin laitoin toistakin uutta Essenceä, mattaista pastellipinkkiä uudesta I ♥ Trends -kokoelmasta. Toki se ei ole enää matta, kun vetäisin päälle siirtokuvan pääsiäisnoidan mustasta kissasta ja päällyslakan! Eikö ihan pääsiäiset? Kokko vaan puuttuu.

Ysiviikolla oli vuorossa koko haasteen ennalta jännittävin teema, Mint&Pink. Mulla kun ei noita minttuisia lakkoja oikein ole tavannut olla. Sattui kuitenkin niin, että Marin hamstraamassa Essence-pussukassa oli myös yksi minttuinen Nail Candy. Testailin sitä aikani yhdelle kynnelle ja kun noin 734 kerrostakaan ei tuonut tarpeeksi peittoa, menetin hermoni ja tuskastuin koko teemaan uudemman kerran. 


Tuosta kynnestä oikeasti näkee kilometrin päähän, että siinä on sentti lakkaa päällä! Kaivoin sitten kaveriksi jonkun randomin pinkinsävyisen ja ensimmäiseksi sattui käteen Seppälän nimetön glitterhärpäke. Parit sensävyiset strassit vielä mintun päälle ja äkkiä karkuun. En tykännyt silloin enkä tykkää nyt enkä tiedä miksi edes julkaisen tätä kuvaa missään. Vaihdetaanko aihetta? 

Toinen teema tällä viikolla oli "My newest polish". No mullahan sattui tosiaan olemaan se pussillinen Keskisen-tuliaisia, niin sain niistä valita mieluisimmat... Helppo homma! Olin kaivannut ranskiksia kynsilleni jo hetken, joten valikoin Nail Candies -sarjasta persikkaisen sävyn 01 Oh Lolli Lollipop, joka oli ihan hyvä ranskislakkana, sillä se ei sisarustensa tapaan peitä sitten kirveelläkään. Tähän tarkoitukseen kuitenkin vallan soppeli tapaus:
 

Kärkiinkin pääsi uutukaispussukasta violetinharmaa The Gel -sarjan Serendipity, joka sitten puolestaan oli oikein ystävällinen tapaus. Ei katsota kovin tarkasti noita korjailujälkiä, taisi vähän into loppua pökättyäni etusormen johonkin enkä ehkä ajatellut laittavani näitä kuvia näin suurina minnekään julkaisuun, hehe. Tähtitarrat oli pakko vielä lisätä, sillä en osaa editoida ideoitani saati tyytyä yksinkertaiseen. Paitsi ehkä kerran.

Viikolla 10 oli sitten "Rainy Day" ja aika hyvin löi taas tyhjää. Päätin sitten, että harmaa on hyvä eikä tarvitse olla kirjaimellista tulkintaa. Ja halusin käyttää tuota glitteriä testiksi. Ja tuo sivuranskiskin on puhutellut. Eli kaikki puolikkaat ideat yhteen läjään vaan. 


Pohjalla Color Clubin Wild Orchid, joka on ihana keskiharmaa. Sivuranskikseen töpöttelin sienellä Beauty UK:N Comet's Tail -glitteriä, mutta olisi varmaan ollut parempi lopputulos jollain tiheällä tekstuurilla ja varmaan testaankin vielä tätä uudelleen jonain päivänä toisilla lakoilla. Yksittäisiä glittereitä aina karkailee vaikka kuinka suojailisi teipillä, mutta se on elämää se. Kovin loivilla ranskisteipeillä ei muuten tule hyvää vinoranskista, kunnolla pitää olla kaarta että toimii! Mutta ainakin sävyt vastasi täälläpäin vallinnutta säätilaa hyvin, joten ajankohtainen oli tuo aihe.

Vielä viimeisenä kymppiviikon toinen teema "Dot dot dot". Minulla ei tunnetusti tuo pilkkutikku pysy erityisen hyvin kädessä, koska en jotenkin saa harjoiteltua sen käyttöä. Kun sain pariin kynteen edes jokseenkin onnistuneet systeemit, vaikkakin alkuperäisestä ideasta täysin poiketen, päätin lopettaa vielä voiton puolella...


Pohjalla on Kikon marjaisan kirsikkaisen kimaltelevainen sävy numero 494 Amaranto Perlato ja pilkuttelussa avusti Color Clubin paraslakkaikinä On the Rocks. Oli tarkoitus tehdä vähän laajamittaisemmat pilkuttelut, mutta luovutin! Hopeanväriset pyöreät niitit kaveriksi ja hyvä oli. Ei kyllä kovin pitkäikäiset olleet nämä lakkaukset, vaikka tuo Kiko olikin aivan ihana. Tai on, siellähän se on edelleen hyllyssä ja saa pysyäkin. 

Tämä haaste saattaa olla Finnish(able) mutta tästä postauksesta tuli kyllä niin pitkä, että tuskin monikaan pääsi loppuun :D Palataan haastekynsiin taas, kun saan päätettyä haluanko julkaista ne kaikki täällä vai en. Instassa tosiaan ajankohtaisempia juttuja, nähdään siellä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!