tiistai 12. toukokuuta 2015

Kootut selitykset

Hei vaan taas, arvatkaa mikä nyt on vuorossa! On taas aika koottujen kynsihaasteselitysten.

Nämä kuvat on kaikki siepattu suoraan Instagramin ihmeellisestä maailmasta neliömuotoineen päivineen. Olen kyllä aina tykännyt 1:1-kuvasuhteesta, että ei siinä mitään. Jos ihmettelette, miksi osassa mun blogin kuvista on vesileima ja osassa ei, se johtuu siitä että olen tässä koneenvaihdon keskellä enkä aina kirjoittele samoilla ohjelmilla (lisään vesileiman aina Live Writerissä toistaiseksi).

Täällä blogissa ollaan päästy Ablecs15-haasteessa viikkoon 10 asti ja nyt jatketaan sitten viikosta 11, jonka teemoina olivat Game to Play ja Blooming. Game to Play aiheutti paljon mietintämyssyilyä ja päätinkin jo väkevästi että teen jotkut rakkauskynnet sydämineen päivineen ja kerron että "Yesterday, love such an easy game to play". Sitten kävi  kuitenkin vahinko, kun ihastuin suinpäin Instassa eräisiin ihanan yksinkertaisen tyylikkäisiin hololakkauksiin ja päätin kopioida ne siltä istumalta. Jälkeenpäin huomasin että muuten näistähän tulee ihan mieleen backgammon-lauta ja julistin nämä backgammon-kynsiksi ja se olikin sitten siinä!


Inspiraatiokuvassa oli tummemmalla lakalla tuo kuvio enkä satu (vielä) omistamaan juuri sitä, niin vedin sitten pinkillä. Käytössä siis mun armaimpani, Color Clubin Halo Huesit Harp on it ja Halo-graphic.

Kukkaisloistokynsien kuvaamisen kanssa kävi vähän vanhanaikaisesti, sillä olimme juuri lähdössä retkelle Tursun ihmeellisen kauniiseen kaupunkiin enkä ehtinyt heilua kameran kanssa "lightboxissa". Tarjolla nyt siis kuva ennen leimoja ja kännykuva Turun linnan edustalta leimojen kera, var så goda:


Yritin kovasti vangita tuota Color Clubin ihanan glitterunelman loistetta muistikortille, mutta eihän se useinkaan ole kovin helppoa. Jouluisasti nimetty Sugarplum Fairy sopii kyllä kaikkiin vuodenaikoihin, on se vaan ihana. Leimat Konadin mustalla laatasta m51 ja sovitaanko ettei katsella kovin tarkasti noita kuivia kynsinauhoja, jostain älynväläyksestä otin kuvan bussipysäkillä, kun rasvapurkin näkemisestä oli jo aika monta tuntia.

Viikolla 12 aiheina olivat Out of the Comfort Zone ja Oh So Bright. Mukavuusalueen ulkopuolelle pääsin yhdistämällä samaan lakkaukseen kullan ja hopean sävyjä, mun metallivärikriisihän on tunnettu tosiasia jo ollut vuosikausia. 


Tässä kuvassa on myös valotus vähän sinne päin, koska mun näyttö ei aina ole ihan samassa sfäärissä muiden näyttöjen kanssa. Nyt kun olen juuri kantapään kautta tämän asian oppinut, onkin aika opetella kohta uuden laitteen ominaisuuksia :P Kultainen tekstuuri on Color Clubin Sultry (yllättävää varmaan minkä merkin, alkaa tuntua että suosikkimerkki on löytynyt), hopeinen tekstuuri IsaDoran Diamond Crush, valkoinen tietenkin Gina Tricotin White ja hopeisessa leimassa Color Clubin On the Rocks, jota käytän kaikkien tilaisuuksien tullen. Fleur de Lys on jostain merkittömästä laatasta, joita ostin läjän kynsikoristekirppikseltä. Niissä on joitain ihan kivoja kuvioita mutta osa on vähän kysymysmerkkejä itsellenikin että kannattaako säästää vai laittaa kiertoon.

Oh so Bright oli helppo ideoida, sillä halusin testata Pariisista ostamiani Claire'sin neonlakkoja vesimarmoroinnissa. Lopputulos: ihan OK, mutta olen nähnyt parempiakin. Levisivät ihan hyvin, mutta kuvioinnissa tuli aika paljon reikiä ja lisäksi pikakuivattajan alla kutistuivat kuin viimeistä päivää! Ihan kiva setti silti, joten saa jäädä kokoelmiin. 


Valkoiset "alkkarit" kuten Instan kynsi-aussit sanovat, taas Ginasta ja marmorissa Claire's Neon Orange, Pink,  Yellow ja Purple, joilla ei sen mielikuvituksellisempia nimiä ole ainakaan pulloissa. Noista marmorikynsien tyvistä näkee tuon kutistumisen, kun lakka vetäytyi vähän epämääräisesti enkä saanyt siistittyä sitä erityisen hyvin, kun se reuna kääntyi ylöspäin. Ärsyttävää. 

Viikko 13 on niin ikään jo lusittu ja menossa on jo neljästoista viikko tätä haastetta. Säästän teidät nyt kuitenkin enemmiltä kynsikuvilta tällä kertaa, sillä viikon 13 toteutus jäi vähän vaiheeseen ideoiden puutteessa ja sain siihen hyvän pläänin vasta ehkä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Pääsen siis tekemään tällä viikolla kolmet haastekynnet, jee :D Luvassa seuraavassa kynsikatsauksessa ainakin mummopitsialkkareita ja teekuppeja. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

Mauau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!