maanantai 18. toukokuuta 2015

Muista ottaa kamera, muista ottaa kamera

Ajattelin varmaan, kun ostin tuon ihanaisen uuden kameraystäväni, että sitä tulisi helpommin pidettyä mukana kuin minijärkkäriä. Olen kuitenkin siirtynyt niin paljon kulkemaan ilman mitään laukkuja, että pelkillä takintaskuilla varustettuna liikkuessa ei tahdo tila riittää sillekään. Siihen on syynä nämä suojakuori/lompakkoratkaisut, joiden avulla on niin kätevä vaan napata puhelin mukaan ja mukana kulkee kaikki oleellinen.

P5181300P5181303

Yllättää varmaan kaikkia, että sain kuvausassistentin.

Ketjureaktiona siis seuraa, ettei ole laukkua, eli ei käy mielessäkään ottaa kameraa –> ei ole kuvia sitten niin mistään. Ostin pikkuystävälleni (siis sille Olympukselle) suloisen suojapussukankin Turun-reissulta, linnan putiikista (alla). Pariisista puolestaan ostin uuden lompakon, jota olen ehkä käyttänyt sittemmin kerran. Toki varmaan sitten joskus taas keksin sillekin käyttöä, kun lähdetään uudemman kerran reissuun.

P5181297P5181298

Nyt voisinkin ottaa tavoitteeksi opetella kantamaan laukkua mukana, niin pysyisi kamera joukossa ja tulisi dokumentoitua elämää muutenkin kuin puhelimella. Ne kuvat kun nyt eivät yleensä mitenkään liian laadukkaita ole vaikka ihan hyvä noin mobiilikameraksi onkin tuossa Noksussa. Laukkujen kanssa on kyllä se huono puoli, että kun tilaa on, sinne tahtoo kertyä sitten vaikka ja mitä. Kuittien ja kauppalistojen kautta kannusremmeihin ja kädenlämmittimiin. Olipa mulla wasabipussukkakin aika kauan matkassa, kun se unohtui laukun pohjalle taannoisten sushikekkereiden tiimoilta. Ja ne kannusremmit  olen ostanut syksyllä Horse Show’sta, siellä ovat laukussa edelleen. Ihan käyttöön ne oli tarkoitus laittaa, mutta kai sitä ehtii.

Tänään esimerkiksi olisi kauhean kiva muistaa ottaa kamera mukaan, kun menen käymään kotikotona ja eräässäkin eläintarhassa tuolla ystäväni Mauskun luona. Ja jos ehdin, saatan sujahtaa kotiin MiniManin kautta, sillä huhut kertovat sinne rakennettavan erästä budjettikosmetiikkashoppaajan unelmahyllyä. Huhu kuului alunperin niin, että toukokuun alussa olisi Essence-hylly valmis, joten pyöräilin eilen tylsyyksissäni paikalle varautuneena tekemään hieman hankintoja. Näkynyt ei Essenceä eikä kohta enää mitään, kun kaupasta meni sähköt poikki. Haahuilin siellä pimeässä ehkä kymmenisen minuuttia odotellen virtojen palautumista, mutta luovutin sitten. Ihan jännää oli kyllä, tuli heti zombileffat mieleen, paitsi ei kukaan kirkunut edes. Paikallisessa Prismassakin mennään vähän aikatauluista jäljessä, sillä niin ikään tämän kuun alusta piti tulla myyntiin maanlaajuisesti Sinful Colorsin kynsilakkoja, mutta en kyllä löytänyt. Ollaan Marin kanssa jo todettu kauan sitten, että siinä puljussa vissiin joko taktisesti odotellaan uutuuksien kanssa, että nähdään naapurien menestyksen perusteella, kannattaako niitä ottaa myyntiin tai sitten vaihtoehtoisesti sisäänostajat nukkuvat onnensa ohi. Uutuudet ja Prisma eivät kulje käsi kädessä täällä meillä päin.

No, pitäkää peukkuja että muistan kameran! Muutkin karvakorvat ansaitsevat paikkansa muistikortilla.

2 kommenttia:

  1. Joo. Tuo tapahtui myös mulle. Oon käyttänyt mun minijärkkäriä tooodella vähän.. ja mulla on ollut se joku eh 4 vuotta? :D Ei vaan jaksa kantaa sitä mukana. Sitäpaitsi, kaikki kuvat, jotka oon sillä ottanut .. joo ei.. ne on edelleen siinä muistikortilla. Tarttis varmaan ostaa uus, jossa on wifi.. eeeehkä käyttäisin enemmän. Mutta toisaalta. Mulla on hyvä kamera, joten en tartte. Hitto mikä ongelma :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin just Amazonista sellasen MUISTIKORTIN JOSSA WIFI!!! Se oli joku Toshiba Flashair. Mutta kannattaa ensin tutkia sopiiko yhteen kameran kanssa. Joku muutaman kympin maksoi. Sooo cooolll!

      Poista

Kerro!