tiistai 9. kesäkuuta 2015

Ajantajutonta

Mulle kerrottiin tänään, että juhannus on muuten sitten ensi viikolla. Anteeksi mitä että? Tällaisesta ei kyllä ole sovittu. Tahtoisin, että tällaiset keskikesän juhlat tulisivat ihan omana aikanaan, sitten joskus parin viikon päästä. Paino sanoilla sitten joskus.

Juhannussuunnitelmien listaltahan löytyy esimerkiksi seuraavia asioita:
 1. -
 2. -
 3. -
 4. -
 5. -
Varmaankaan nyt tänä vuonna ei kuitenkaan lähdetä minnekään kovin kauas, sillä kissaeläimille ei nyt ainakaan ole mietitty mitään hoitajia.

 

Ei sillä, että tässä nyt mainittavasti muutenkaan olisi pysynyt kovin kärryillä aikatauluista, kuten esimerkiksi mikä päivä nyt on tai paljonko kello mahtaa olla. Tätä lisää vielä tällä viikolla se, että olen yksin kotona, eikä tarvitse tietää koska mies herää tai menee töihin jne. Omat työt olen kuitenkin onnistunut hoitamaan aikataulussa, vaikka toki tänään saavuin vartin etuajassa. Jos menee suutarin kautta töihin, kannattaa mieluusti pitää ajannäyttövälinettä jossain muualla kuin repussa alimpana, niin tietää tarvitseeko ajaa täysillä vai ehtiikö pysähtyä nuuskimaan syreenipusikoita. Mutta sainpa aikaan käydä siellä suutarilla, jonne pääsemisen olen näköjään maininnut tavoitteeksi täällä blogissa 20.4. Sellaiset 7 viikkoa sitten. En kestä. Justiinhan otin ne saappaat oikeasti siihen eteiseen tyrkylle. 

Ajantajulasta tosiaan iltaa. Taidanpa mennä syömään aamupalaa. 

2 kommenttia:

 1. Mun juhannussuunnitelmat näyttää ihan samanlaisilta :D Ja hei, better late than never - eli onnittelut suutarille pääsystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha KIITOS! Better late than never... Mutta en vieläkään kyllä oikein hyväksy tätä juhannusasiaa!

   Poista

Kerro!