maanantai 15. kesäkuuta 2015

The Amazing Nail Art Challenge by Mari H

Painostin Maria varmaan hieman tuossa parin viikon ajan keksimään mulle jotain kivoja lakkausideoita, että hän laittoi lopulta pystyyn oman haasteen, josta voitte käydä lukemassa lisää täältä. Olen noista ehtinyt jo pari teemaa toteuttaa, joten ei muuta kuin eetteriin.

Ensimmäinen haasteteema oli kuivasutitekniikka. Värit sai valita itse, joten poimin omani aikamoiseksi kasvaneesta testaamattomien läjästäni.

11386546_834101836697843_52654166_n

Pohjalle testasin Naildaten lahjapussukasta saamaani Kone Helsingin Soft Pinkiä, joka on tuollainen hempeä vaaleanpunainen creme. Peittää varmaan kahdella kerroksella aika hyvin, tosin en nyt tiiraillut kovin tarkasti, kun siihen päälle tuli kuitenkin koristeluja. Sudin päälle pysty- ja poikkipäin sävyjä uusilla Colour Aliken lakoilla 530 ja 502 sekä lisäsin vielä vähän väkevämpää holoefektiä Color Clubin Halo-Graphicista. Jotenkin tuntui, että jotain voisi vielä lisätä, joten liimailin päälle vielä tuollaista ketjutarraa, jonka kirppistelin muistaakseni Tikeltä. Tykkäsin ihan lopputuloksesta, mutta vähän haileat värit ehkä. Ensi kerralla rohkeammin.

Toinen haasteaihe oli Karibian aurinko, johon sain muistaakseni vähän sävyvinkkejäkin. Lämmintä punaista ja oranssia pitää tietenkin tällaisissa kesäkynsissä olla, joten liukuvärivärkit esille vain.

11378732_1436707969983400_401545795_n

Tein liu’un kolmella lakalla: Color Clubin Disco’s not Dead (keltainen), Orlyn Truly Tangerine (oranssi) ja Wet’n’Wildin Mysterious (punainen). Taas piti saada lisätä jotain, joten keksin laattakokoelmastani tämän ihanan leiman, jonka ajattelin asetella niin että kahden vierekkäisen sormen kynsissä ne vähän kuin nojaisivat toisiinsa. No sehän näyttää ihan vaan siltä, että vinossa ovat, mutta olkoot. Pelkät liukuvärikynnet reunoilla näytti yksinäisiltä, joten lisäsin vielä mustat perhoset. Nämäkin oli ihan kivat, ja tuo leima on niin kiva! Tosi usein tuollaiset pistemäiset osat leimassa tekee sellaisen kuplaefektin, en tajua miksi, olen yrittänyt testailla vaikka mitä tekniikoita enkä silti saa joitain polka dots –leimoja onnistumaan. Mutta tähän ei jää tyhjiä keskustoja, siksikin se on niin ihana. Leima on laatasta A

Tällaiset kesäiset värit kieltämättä nyt houkuttelevat, ja mielessä olisi jos minkälaista liukuväriä ja vesimarmorointia tässä sävymaailmassa. Haluaisin käydä hakemassa sellaisia kertakäyttöshottilaseja marmorointia varten, jotta saisi vähän pienemmälle pinta-alalle niitä kuvioita eikä tarvitsisi käyttää niin paljoa lakkaa kerralla. Vaikka olisihan noita vähän tuhlattavaksikin asti jo. Sen verran olen testannut, että tuo Orlyn oranssi toimii aivan esimerkillisesti marmoroinnissa! Aika vähän on tullut kyllä harjoiteltua vesimarmorointia, se kun on melko sottaista ja/tai vaivalloista puuhaa. Leimaamalla saa niin nopeasti ja helposti kivoja kynsiä, että siihen on helppo jumittaa, kun sen on kerran oppinut.

Kyllä se vaan näköjään niin on, etten saa itsestäni revittyä ideoita irti. No, onneksi ystävät auttavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!