maanantai 22. kesäkuuta 2015

Veden äärellä + Dance Legend Peel Off Remove Base

Marin kynsihaasteessa hyökkäsin seuraavaksi Veden äärellä –teeman kimppuun. Olin jo pitkään halunnut toteuttaa oman versioni yhdestä tämän hetken kuumimmista kynsitrendeistä, merenneitokynsistä. Hahmottelin ideaa kauan päässäni, sillä halusin tehdä omat merenneidonpyrstöni leimaamalla, enhän satu omistamaan suomusabluunoita tai vastaavia. Väreiksi tietenkin vihreää ja sinistä, kimalluksen kera. Lakkasin siis pohjalle Orlyn Silver Pixel –tekstuurin, jonka päälle aloin työstää OPIn Sheer Tintseillä sinisen ja vihreän liukuväriä. Sain pohjan hyväksi ja sitten piti päättää, millä värillä leimataan. Yritin ensin kultaisella erään inspiraatiokuvani mukaisesti, mutta väri hukkui kimaltavaan pohjaan, joten oli keksittävä lennosta uusi idea. Musta ei tuntunut oikealta eikä kovin moni peittävä väri sopisi pohjan sävyihin, joten valkoisen puoleen oli käännyttävä. Suomukuvioni laatasta HëHë 024 oli kuitenkin aika peittävä, joten ensimmäisen leimatun kynnen jälkeen olin aika valmis heittämään lakkausvärkit metsään. Päätin kuitenkin vielä testata, josko tilanteen voisi pelastaa tekemällä uuden liukuvärin valkoisen leimauksen päälle. Kello oli jo paljon ja hermokin vähän kireällä, mutta tuntui että kai tämä on ihan kiva näin, joten jatkoin samalla tavalla loputkin yhdeksän kynttä. Otin äkkiä kuvan ängettäväksi Instagramiin ja menin nukkumaan.

P6150135

Näin suuresta versiosta huomaa, että aika nopeasti piti päästä nukkumaan, sillä vähän on vielä jäänyt leimalakkaa kynsinauhoille. Annettakoon se kuitenkin anteeksi! Aamulla kävin kurkkaamassa, mikä on ollut Instagram-raadin tuomio merenneitokynsille. Yllätyin vähän, kun niistä olikin tykätty kovasti. Olin nähnyt jo uniakin merenneidonpyrstösuomuista! Kun katselin päivänvalossa noita tuotoksia, aloin kyllä itsekin huomata että kai niistä aika kivat sitten kuitenkin tuli. Joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Mutta lopusta puheen ollen ajattelin vielä vinkata ihan täydellisestä peel off –aluslakasta. Ostin Dance Legendin Peel Off Remove Basen MiNailsista Turun-reissullani vähän heräteostoksena. Olen yrittänyt sitä muistaa aina käyttää glitterlakkojen alla, sillä kaikkihan tietävät sen tuskan, mitä glitterien irrottamishinkuttaminen voi pahimmillaan olla. DaLen peel off pysyy hyvin juuri niin kauan kuin sen olen halunnutkin pysyvän (toki en nyt mitään kestävyysennätyksiä ole yrittänyt testata), minkä jälkeen se lähtee levynä irti, kun sen irrottaa kynnen pinnalta ihan mekaanisesti vaikka änkemällä kynnen lakan reunan alle. Merenneitolakkaukset irtosivat tähän malliin:

P6220156

Niitähän voisi vaikka käyttää uudelleen vielä joku kerta :D Ei poistoaineita, muhitteluja tai hinkuttamisia. Ei ole mikään uusi keksintö, mutta minusta ihan vinkkaamisen arvoinen, jos jollain on vaikka hyvä peel off –aluslakka hakusessa. 15 ml pullolla on hintaa jotain kympin luokkaa. Kukin glitterillä lakkaileva voi miettiä, onko oma aika ja hermot sen arvoisia, että kannattaisi jättää ostamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!