maanantai 21. syyskuuta 2015

Miksi tosiaan tehdä muuta, kun voi leimata?

Sissi otsikoi postauksensa jokin aika takaperin niin osuvasti, että eilen taas leimaushommien jälkeen päätin sen ansaitsevan oman hashtaginkin Instagramissa. #miksitehdämuutakunvoileimata

Olen joskus laskeskellut huvikseni, että aika tasaisella otannalla tekemistäni lakkauksista 7/10 on leimattuja. Kun tuon taidon kerran opettelee, on se niin helppo ja nopea tapa saada näyttävät kynnet, että moni muu koristelutapa tuntuu vaivalloiselta - kuka jaksaa piirtää vapaalla kädellä, kun voi leimata? Mun muita suosikkeja ovat vinyyleillä ja liukuväreillä tehdyt koristelut, ja monesti tekniikoita tietenkin yhdistellään. Olen kyllä huomannut, että karsimalla liian monet vaiheet pois saa paremman lopputuloksen. Kokosin tähän viimeisen 10 päivän ajalla tekemäni leimauskynnet, ja tässä pikaisen laskutoimituksen tehtyäni tulin tulokseen, että taidan lakata kynsiäni aika usein. 

Armaan puolisoni, joka myös futislihana tunnetaan, kotipeliin tehdyt kynnet. Leimattu Konadin erikoislakoilla White ja Wine Red, joka ei viiniä ole nähnytkään:


Vähän samanhenkisesti, puolikuumalliin Color Clubin Cloud Ninella leimatut holokynnet: 


Lisää holoa uusia Halo Hues -sävyjä odotellessa, tässä jopa viitsin dottailla Color Clubin Halo-graphicilla leimauksen lisäksi. Ja pikkurillin leima meni vinoon, vaan en välittänyt:


Altistuin niin monille suklaansävyisille leimauksille, että tahdoin myös mukaan bileisiin. Leima on tehty Essencen Yummiiii!:lla, wink wink. Kahden euron lakka ja toimii kaikin tavoin, sama lakka nimettömässä:


Hyvää kultaista leimauslakkaa on vaikea löytää, oma suosikkini on Kleancolorin Metallic Yellow. Näiden piti olla violetti-kulta-kynnet, vaan munakoisosta tulikin mustanruskea:


Leimailen aika paljon näemmä myös muilla kuin siihen varta vasten tarkoitetuilla lakoilla. Varsinaisia leimauslakkoja mulla on Konadilta ja Colour Alikelta, mutta esimerkiksi Kleancolorin metallicit ostin nimenomaan leimauslakoiksi. Colour Aliken pastelliset creme-leimauslakat toimivat kyllä ihan huippuhyvin ja pitävät värinsä mustallakin pohjalla, mitä ei monista muista voi sanoa. 

Leimaukseen hurahtamisessa on kyllä se vika, että maailmassa on niin paljon ihania laattoja. Eli miksi ostaa leipää, kun MoYou Londonkin on olemassa...

2 kommenttia:

  1. Ah, ihanaa löysin uuden blogin! Bongasin tämän itseasiassa yhden toisen blogin kommenteista. En ole vielä ehtinyt kovin paljon tätä lukea läpi, mutta tykkään näistä sun leimauksista! Erityisestä tämä alimmainen kuva ja nuo holoraidat! Olen itsekin yrittänyt laittaa tuollaisia raitaleimauksia, mutta ne on todella vaikea saada suoraan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Paula, kiva kun löysit :) Se holoraitaleima on sellaisesta ympyrän muotoisesta kuviosta tai ainakin puoliympyrän, helpompi kuin ihan suorat viivat. Kohdistaminen on mulle se hankalin osuus Niin ärsyttävää kun kaikesta sihtaamisesta huolimatta ei vaan osu keskelle kynttä :)

      Poista

Kerro!