sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Verkkosukkahousut

Onnistuin tässä viikolla tekemään niin erehdyttävästi mustia verkkosukkahousuja muistuttavat kynnet, että hieman nauratti. Mulla aika usein lähtee kynsien ideointi siitä, että haluan välttämättä käyttää jotain tiettyä lakkaa ja sitten mietitään, mikä sen kanssa sopisi. Tällä kertaa oli välttämättä saatava laittaa kynsille Color Clubin Apollo Star, joka on tuollainen kalpean kullan tai jonkun muun jalometallin sävyinen maltillisesti kimalteleva lakka, joka jättää lievästi tekstuurisen pinnan kaiken sisältämänsä kimalluspartikkelin ansiosta. Varsinaisesti tämän kai ei ole tarkoitus olla tekstuuri. Mulla on inspiraatiokansiossa eräs kuva, jossa metallisen kimalluksen päälle oli leimattu mustalla ja muutenkin jo pienen leimaustauon (ehkä viikon) jäljiltä leimasin poltteli näpeissä, joten niillä eväillä sitten leimauskuvion hakuun. Jostain syntyi idea leimata viistotippi verkkokuviota ja Konadin helmiäismusta tahtoi toimia leimauslakkana. 

En tainnut muuten mainita vielä, että tämä koko prosessi alkoi noin kello 23:47 arki-iltana ja tarkoitus oli nyt vaan jotain laittaa ettei kynnet nakuile yön yli. Leimaaminen kun on nopeaa ja mukavaa puuhaa niin se nyt vielä piti askarrella mutta eihän se nyt vielä riittänyt, vaan piti leiman reunaan tehdä rajaus viimeistelyn vuoksi. Päätin olla rohkea ja tarttua siveltimeen, jolla vedin nuo hyvin horjuvat ja epätasaisen paksuiset viivat, mutta ei edes nolota, koska en koskaan oikeasti tee mitään vapaalla kädellä, joten tämä oli jo suuri saavutus allekirjoittaneelle. Ihan kuin ei vieläkään olisi ollut valmista, eli vähän vielä siirtokuvavarastoille penkomaan... sattui löytymään tällaiset tyyliin sopivat kukkaset, joista tietenkin valitsin vastakkaisiin suuntiin  katsovat versiot, vaikka viistoleimat kyllä katselevat aivan samaan suuntaan kaikki. HK Girlit vielä päälle ja äkkiä nukkumaan eikä kerrota kellekään, moneltako pääsin sänkyyn asti.


Suuresta kuvasta näkyy, että vähän olen ehtinyt pökätä keskisormea jonnekin ja pikkusormen leimassakin on joku söhry, mutta mitäpä voi odottaa keskiyön lakkaustuokioilta. Verkkosukkakynsiä ja horjuvia viivoja nyt ainakin, seuraavaa kertaa odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!