keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Horse show -kynnet

Tapahtumakynsiä on aina kiva tehdä. On joku teema ja ehkä jopa joku idea valmiina. Tiesin itse heppahöperöreissuun teemakynsiä miettiessäni, että tahdon käyttää paria aiheeseen sopivaa leimaa (ja olin juuri edellisviikolla vannonut että seuraavan kerran reissukynnet leimataan, ettei mene puoli yötä askarrellessa...). Ainut kriisin paikka, ja ainahan on oltava joku kriisi, oli sellainen pieni asia kuin värit. Kyselin taas vähän kaikilta ideoita, mutta lopulta aika simppelit värit voittivat, hevonen kun oli saatava leimata mustalla ja hevosenkengät hopealla. Simppeliä mutta toimivaa, mikäs sen mukavampaa.


En kyllä mitenkään rakastanut tuota Sally Hansenin Pedal to the Metal -lakkaa enää. Olen sen ostanut joskus ajalla ennen kynsikärpäsen lopullista puremaa ja silloin se oli mielestäni aivan ihana yhdistelmä harmaanhopeista ja violettia. Enää ei niin sytyttänyt ja laitankin sen varmaan kiertoon. Musta on Kikon 275 Black, joka on ihan huikea yhden kerroksen creme enkä koskaan enää halua käyttää  muita mustia. Leimat on tehty Konadin mustalla ja Color Clubin On the Rocksilla, joka on edelleen The Hopeinen Leimauslakka mun kirjoissa. Hevosenpääleima on laatasta W206 ja kengät Cheekyn jumbolaatasta nro 10. 

Kuvausvaiheessa meinasin menettää hermoni näihin kynsiin ihan totaalisesti, kun valonheijastus lampusta tuli aina väärään kohtaan ja peitti ihanan yksityiskohtaista leimaa. Sehän on toki kynsien vika, etten ole hommannut kunnon valotelttaa, jossa ei olisi heijastusonkelmia! 

Yritän saada nyt vielä ennen Halloweenia tehtyä jotain teemakynsiä ja ehkä peräti julkaistua niitä täällä blogissakin. Instassa eletään reaaliajassa ja jos et vielä seuraa mua siellä, kannattaa ehkä harkita, sillä tuhannen seuraajan kunniaksi on suunnitteilla arvonta hyvinkin pian!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Enail :) Oli ne lopulta ihan kivat kynnet vaikka ehdinkin jo inhota niitä kuvausvaikeuksien takia :D

      Poista

Kerro!