torstai 22. lokakuuta 2015

I love me 2015

Blogimaailma on tällä viikolla täynnä postauksia viikonlopun I love me -messuista, mutta täytyy kai sitä sen verran olla ajan hermolla, että itsekin kirjoitan tapahtumasta. Sain tosiaan tapahtumaan bloggaajapassin, jolla pääsin messuilemaan ilmaiseksi koko viikolopun ajan. Vietimme Marin kanssa perjantaina varsinaista messuilupäivää ja kävin itse vielä lauantainakin piipahtamassa paikalla, mutta tuolloin lähinnä kävin halailemassa kynsisiskoja... Heräsin perjantaina kello 04 ehtiäkseni edes kohtuullisen hehkeänä kauneusmessuja kohti vievään junaan ja koin kyllä lievää painetta siitä, minkä näköisenä sinne oikein hiihtelen. Edellisenä iltana toki klassisesti lakkasin vielä hirveällä hädällä kynsiä yhdeltätoista ja futisliha laittoi eväsleipiä... Ja olin sentään varautunut lakkaamalla pohjavärin jo keskiviikkona. Pyysin miestä muistuttamaan, että seuraavan kerran kun mietin johonkin tapahtumaan kynsiä, leimaaminen voisi olla kova sana. Voisi tulla valmistakin vaikka jopa viisi tuntia ennen herätystä.

Helsingissä käytiin Väkitukon kanssa ensin kaffittelemassa Coffee Housessa, joka muuten edelleen voisi harkita meille jotain sponsorisopimusta, niin monesti tuo lafka on mainittu meidän blogeissa! Sieltä suunnattiin Sokoksen kosmeosaston kautta Cesarsshoppiin, jossa oli käynnissä varjomessut. Pelkäsin etukäteen eniten Cesarsin aiheuttamaa lovea messubudjettiin, enkä turhaan. Tarjolla oli luonnollisesti ihan vaan kaikkea, ja aika pitkälti myös kaikesta sai pienen alennuksen. Eli suomeksi siis pelkkää säästöä, ostipa mitä vaan. Ihan tyhjin käsin en sieltä tietenkään pois päässyt, mutta jokseenkin kuitenkin pysyi mopo käsissä. Matkaan lähti kolme Color Clubin Halo Huesia (vanhoja sävyjä) ja yksi uusi Oil Slick, vähän leimauslaattoja sekä kaupanpäällisiksi yksi OPI. Ja lisää purkantuoksuista kynsinauhaöljyä, koska edellinen alkaa olla jo huolestuttavasti vajunut. Säästin siis vaikka kuinka paljon!

Pikaisen bloggaajalounastuksen jälkeen laitoimme nokan kohti Messukeskusta, jossa vierähtikin sitten tunti poikineen. Olin liikkeellä vähän sellaisella asenteella, että en voi ostaa kaikkea mitä tekisi mieli, ja lopulta kävikin niin etten ostanut paljon mitään. Vähän jopa jäi harmittamaan, etten esimerkiksi ostanut Batisten kuivashampoota tai Sinful Colorsin lakkoja messualesta, joka oikeasti oli hyvä tarjous. Messuostoksiin kuului kaksi Mistero Milanon lakkaa, joihin ihastuin kevään Naildatessa, yksi kurpitsanvärinen China Glaze ja kolme arkillista Milvin siirtokuvia.

Lahjusosastoon kuuluivat nämä Formula 10.0.6 -tuotteet, joitain näytteitä ja IsaDoran pisteeltä saadut someosallistumispalkinnot.

Yllättävän pienellä damagella siis selvisin messuilta ulos, mikä on sikäli hyvä että tällä viikolla herään taas viikonloppuna neljältä ja lähden Helsinkiin, tällä kertaa Horse Show'hun. Ja siellä on aika laaja Expo-alue, jonne saattaa myös kadota seteli tai pari. Mutta siitä varmaan jossain toisessa jaksossa... 

Varastin tämän kuvan tuolta naapurista muistoksi meidän hassutteluista. Marin postauksessa on lisää kuvia ja meidän ihana messupäiväkirja videomuodossa. Hieman on kuulkaa ikävä noita videopäiväkirjoja tämän tyypin kanssa!


Mutta ehkä muutaman viikon päästä taas lisää tätä herkkua, kun kurvaan Tursuun visiitille.

ps. Kuvanlaatu on aika kökkö, tsori! Testailin yhtä sovellusta, ei hyvä.

2 kommenttia:

  1. PURKANTUOKSUISTA KYNSINAUHAÖLJYÄ!?!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Cesarsshopista saa, ku tuut kotiin seuraavaksi :D siinä kaisaniemessä :D

      Poista

Kerro!