torstai 15. lokakuuta 2015

Aakkoset juuri nyt

Muistan, kun joskus vuonna nolla kirjoitin edelliseen blogiin aakkospostausta. Muistan myös sen 100 satunnaista asiaa -postauksen, jossa kesti kauan sekä kirjoittaa että varmasti lukea. Olen luetellut lukemattomia random-faktoja erinäisten blogihaasteiden yhteydessä ja kirjoittanut listapostauksia vielä kaupan päälle. Mutta miten olisi, jos vaikka kehiteltäisiin uudet aakkoset tälle hetkelle?

A) Aitous. Se tuli ensimmäisenä mieleen. Jos olisin aloittanut tämän luetteloinnin vaikkapa kello 12:30 eilen, olisi ensimmäinen mieleentullut ollut varmaan ahdistus, koska hyvästelin verkkopankissa niin ison määrän rahaa laskuihin. Mutta kyllä se nyt tänään on kuitenkin aitous.
B) Blogipassi. Sain sellaisen I Love Me -messuille, jossa toivon muistavani tuon kohdan A) surun menetetyistä rahoista, jos pysyisi vaikka mopo lapasessa.

C) Cavallo.
D) DIY. "Itse kun tekee, saa juuri sitä mitä sattuu tulemaan", kuten Wasting Lifestyle -blogin Emma niin osuvasti on todennut. Tämä koskee tätä nykyä lähinnä kynsihommia allekirjoittaneen kohdalla, mutta ehkä vielä joskus ompelukonekin alkaa lauleskella vanhaan malliin.
E) Mun tekee mieli kirjoittaa vain EI. Mutta sanotaanko vaikka Essie, tuo 3-free kynsilakkamerkki, joka on aina kaikkien huulilla - tai siis kynsillä. En ole tullut hankkineeksi paljoa sen lakkoja, koska kokoelmien helmistä harvat ovat herättäneet pakkosaada-tuntemuksia Nyt olen kuitenkin nähnyt valon, ja tarvitsisin kaikki Essien cremet. Vannon, että levittyy kuin itsestään kynsille, kun vähän katsookin pulloa päin. Kiitos Orlyn tax free, valmiiksihan ei ollut paljoa himotuksia.
F) Fabriiizio - R.I.P. Unelmieni hevonen laukkasi vihreämmille laidunmaille.


G) Gluteeniton. Olen testaillut elämää ilman tuota monille haitallista proteiinia ihan mielenkiinnosta. En voi sanoa kokeneeni mitään suurta mullistusta, mutta jotenkin tuntuu hyvältä.
H) Hevoi.
I) Ilo vai itsenäisyys? Mari sanoisi että "Ota monta ota kaks" eli laitetaan molemmat. Minä olen iloinen, itsenäinen eläin. Ihan itte.
J) ♥
K) Kissat.
L) LUNA MARKETTA tietenkin. Jo neljä vuotta onnea ja iloa, reilu kolme kiloa.
M) Mauau? On taloutemme yleisin tervehdys.
N) NEKKU-PETTERI tietenkin. "Ähhhhh" since 2013. Nekku ei osaa oikein miukua.
O) Ostohimo. Iskee sitä suuremmalla varmuudella, mitä päättäväisemmin ryhdyn ostolakkoon.
P) Perhe.
Q) QuestBar. Eväiden aatelia.
R) Ratsastus. Olen elänyt nyt noin neljä vuotta sellaisessa käsityksessä, että ratsastus on suurinpiirtein huonoin laji, mitä näin lantiovammainen voisi harrastaa, mutta eräs asiantuntija esitti mielipiteenään täysin päinvastaisen näkemyksen. Sanomattakin selvää, että hän pääsi oitis ykköspaikalle kunnioitetuimpien ihmisvartalon tuntijoiden luettelossani.
T) Tee. Earl Grey. Isosta kupista.

Kuva vuodelta 2011, mutta kuppi on edelleen ajankohtainen.
U) Uudet ystävät. On varmasti turha toitottaa, miten harvinaista on löytää oikeasti uusia ystäviä kolmekymppisenä. Mulle on käynyt ihan älyttömän hyvä tuuri, kun olen lyhyen ajan sisällä tavannut kaksi uutta ihmistä, joista molemmista on tullut nopeasti hyviä ystäviäni. Seinäjoen vetovoima kun on ollut ystäväpiirissäni lähinnä negatiivinen viime aikoina, ja valtaosa on muuttanut muuanne. Nyt on taas kahvitteluseuraa, ja aaltopituuksia jaettavaksi.
V) Voi Veljet. Siinäkin kohdassa on ollut hyvä tuuri. Kaksin kappalein.
W) Keksiikö tähän kukaan muuta kuin World Wide Web?
X) XX kuin nainen.
Y) Yrittäjyys. Love/hate.
Z) Zero Cola. Pahoitellen ilmoitamme joutuneemme koukkuun kyseiseen substanssiin.
Å) Åbo. Opiskelukaupunkini on edelleen toinen kotikaupunki, vaikka tiemme eivät niin usein tätä nykyä kohtaakaan.
Ä) Äityli. Ei tarvinne selitellä sen kummemmin.
Ö) Öljy. Tämä postaus jäi öön takia luonnoksiin pariksi päiväksi, mutta tulihan se sieltä ja jopa ilman sanakirjaa. Meinasin jo mennä suomi-suomi-sanakirjasta etsimään ö:llä alkavia sanoja. Mutta öljy! Kynsiharrastajan paras kaveri, eikä sisäisestikään huono idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!