tiistai 17. marraskuuta 2015

Essien talvikokoelma 2015

Sain L'Oréalilta testiin Essien uuden talvikokoelman, mikä oli kyllä aika huikean kiva juttu. Olen nimittäin juuri vasta keksinyt, miten törkeän ihana merkki Essie onkaan. Tein viikonloppuna lakkauksen alusta loppuun asti Essien lakoilla ja käytin värilakkoina talvikokoelman helmiä.


Tein lakkauksen erääseen Instagramin kynsihaasteeseen, jossa aiheena oli vinyylit/sabluunat. Päädyin Minailsin raitasabluunoihin, jotka yhdistin violetin ja hileisen hopean sävyihin. Pohjalla ihana lila creme Virgin Snow, raidat hopeisella Apres-Chicillä sekä mustanvioletilla Haute Tubilla. Vinyylit ja lakat käyttäytyivät ihan mukavasti, pientä korjailua piti tehdä kaarevilla kynnenkärjillä vinyylin alle karkailleen lakan takia. Kuorrutin valmiit lakkaukset myös testiin saadulla Essien Gel Setterillä, jota on kehuttu paljon. Se onkin oikein hyvä päällyslakka, joka kuivuu nopeasti ja tekee kestävän pinnan. Koristeluita se kyllä levittää jonkin verran, joten ihan idioottivarma se ei ole kynsiään koristelevalle. Tässäkin näkyy kuinka Haute Tub on lähtenyt päällyslakan mukaan pikkuisen. 

Taidan jatkaa tällä uudella Essie-fanittajan polullani. Ihan hyvästä syystä, sanoisin. 

2 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin tän Virgin Snown! Myös tuo Haute Tub on aika ihana! Tykkään tästä sun lakkausesta. Raidat on aina mun makuun =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virgin Snow on kyllä tosi ihana. Haute Tun on tooooosi tumma, siitä vain tietyssä valossa oikeastaan näkyy että on muutakin kuin musta! Mutta on se kaunis.

   Kiitos Paula! Raidat on kyllä usein tosi raikkaita ja nättejä, pitäisi useammin jaksaa askarrella vinyylien kanssa. Noilla Minailsin raitasabluunoilla saa törkeän helposti tasaraidat tehtyä!

   Poista

Kerro!