maanantai 30. marraskuuta 2015

Mavalan juhlakokoelma 2015

Sain Berneriltä testattavaksi Mavalan juhlakokoelman. Ajattelin tehdä muutamia lakkauksia niiden kanssa, kun ovat ajankohtaisia juurikin nyt pikkujoulukaudella. Kokoelmaan kuuluu kuusi glitterlakkaa, joita voi yhdistellä mielensä mukaan erilaisiin sävyihin ja sovittaa niitä vaikka pikkujoulumekon kanssa yhteen. Kolme lakoista yhdistelee paria eri sävyä ja kolmessa on yhdensävyisiä hileitä. Kaikissa lakoissa on kirkas pohja, minkä ansiosta niitä voi yhdistää juuri haluamiensa värien kanssa. Glittereitä on hyvin tiheässä ja seassa on myös pientä mikroglitteriä, joten ne ovat varsin peittäviä tapauksia. Kerrostaa ei siis tarvitse loputtomiin: parikin kerrosta riittää huolellisesti levitettynä.

Sain inspiraation erityisesti näistä eri sävyjä yhdistelevistä lakoista, joten tein pikkujouluhenkisiä kynsiä niitä käyttäen.

PB302024

Glam Chic on kultaa ja kuparia yhdistelevä glitterlakka. Yhdistin sen juhlavaan tummansiniseen:

PB291990

Tästä tuli ihan mieleen Fazerin sininen! En ollut tuon sinisen lakan laatuun kovin ihastunut, sillä se kupli ärsyttävästi. Päällyslakka kuitenkin tasoitti sen lähes täydellisesti, joten ehkä en näin upean kuninkaallista sinistä hävitäkään vielä. Leima on XL-laatasta D MoYou Nailsin kultaisella lakalla. Tein peukaloon vielä glitterliu’un, koska rakastan niitä edelleen ja ajattelin että siinä lakka näkyy kauniisti:

PB291991

Käytetyt: Mavala – Glam Chic* | Beauty UK Midnight Minx –setin sininen | Nail Pattern Boldness Digital Flash –päällyslakka

Hopeista ja mustanharmaata glitteriä yhdistelevä Glam Rock sai kaverikseen tummaa harmaata ja hopeisia koristeita:

PB302001

Harmaa creme on Mavalan New-York, joka oli muutamia vuosia sitten varsinainen IT-lakka rock-henkisten bloggaajien keskuudessa. Tuolloin en vielä kynsitouhuista paljoa ymmärtänyt, mutta nyt kun lakkasin New-Yorkilla pitkästä aikaa, olin kyllä ilahtunut sen laadusta! Ihana lakka, ei saa unohtaa laatikkoon! Hopeiset koukerot ovat Bluesea Nailsin siirtokuvasta, joka näemmä tahtoi mennä vähän ryppyyn pikakuivattavan päällyslakan alla. Glam Rockin alta kuultaa paikoitellen vielä alle lakattu pohjaväri, mutta koska sointuvat hyvin yhteen, en alkanut paikkailla sen kummemmin.

PB302004

Käytetyt: Mavala Glam Rock* | Mavala New-York | Bluesea-siirtokuvat | Nail Pattern Boldness Digital Flash –päällyslakka

Glam Style on kullan- ja pronssinruskean sävyissä hohteleva glitterlakka. Se suorastaan pyysi saada suklaisia värejä kaverikseen, joten tein työtä käskettyä:

PB302020

Suunnitelmissa oli alun perin tehdä pilkkutikulla polka dots –kuvioita Glam Stylen seuraksi, mutta kun vetäisin lakkaa ensi kerran siveltimellä keskelle kynttä, näytti se niin herkulliselta että päätin jatkaa muutkin kynnet samalla tavalla. Mieleen tuli joulukonvehdit, ja nyt pitäisi kyllä melkein joku Aladdin-rasia taikoa…

PB302022

Käytetyt: Mavala Glam Style* | Kiko 813 Pearly Brown | IsaDora Gold Sparkle | Nail Pattern Boldness Digital Flash –päällyslakka

Muut kolme juhlakokoelman glitterlakkaa ovat siis enemmän yksisävyisiä:

PB302027

Glam Ice* on hopeinen, Glam Show* ruusukultainen tai metallinen vaaleanpunainen ja Glam Fizz* kalpean kultainen. Etenkin tuo Glam Show puhuttelee kauniilla ja erikoisella sävyllään, se täytyy laittaa vielä hommiin tässä piakkoin ♥

Digital Flash –linkki ei ole sitten mainoslinkki, ihan vain löytämistä helpottamaan laitoin sen tuonne. Ehkä heittämällä paras päällyslakka, mitä olen kokeillut! Omani voitin arvonnassa ja ihan satavarmasti ostan lisää pullon loputtua.

* Mavalan juhlakokoelman lakat saatu blogiyhteistyössä Berneriltä

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania lakkauksia! ♥ Mulla tuli kauhea himo saada nää kaikki, mutta etenkin Glam Rock ja Glam Chic on pakko hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Tuo Glam Chic on Glam Show'n kanssa ehkä oma suosikkini. Yllätyin kuinka paljon tykkäsin noista sinikultaisista, sillä emme ole kovin sinisen kanssa kavereita.

   Poista
 2. Ihanat nuo harmaat ja kultaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ne suklaiset? Ne oli niin nopeat tehdäkin :D Ja ehkä oli tuttu lakka siinä kultaisena käytössä ;)

   Poista
 3. Ihania kimalluskynsiä, kyllä noilla kelpaa jouluttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sole! Mä jo ehdin tehdä seuraavatkin kimallukset, kyllä nyt on sen aika jos koska :D

   Poista

Kerro!