tiistai 22. joulukuuta 2015

Lisää jouluisia kynsiä

Tänä vuonna jouduin tekemään kaikista jouluisista kynsi-ideoista itselleni oikein listan, sillä armottoman Instagram-altistuksen vuoksi pää tuntui suorastaan pursuavan suunnitelmia. Oli lahjapakettia, joulukelloja, poroja, kuusia. tonttuja jne. Sitä luetteloa tuijotellessa tahtoi jo tulla valinnan vaikeus, joten valitsin ensimmäiseksi mielestäni pikkujouluihin ja synttärijuhlistuksiin sopivat lahjapaketit. Näissä halusin ehdottomasti käyttää Color Clubin Sugarplum Fairya, sillä onhan nyt Pähkinänsärkijän aika ja Makeishaltijatar tahtoi päästä tanssiin myös kynsillä... tosin sidoin hänet lahjanaruilla, ettei aivan liian levottomaksi menisi.


Haltijatar sattuu kyllä olemaan melkoisen levotonta sorttia siinä mielessä, ettei kuvaaminen ole ihan se helpoin osa kynsitaiteilua. Äärimmäisen kimaltavalta pohjalta on lähes mahdotonta saada esiin mitään yksityiskohtia, joten tein rankalla kädellä käsitellyistä kuvista kollaasin, joissa vapaalla kädellä piirrellyt lahjanarutkin näkyvät vähän paremmin. Yllä oleva kuva on luonnonvalossa ja ainut sellaisenaan edes suunnilleen julkaisukelpoinen.


Narut on piirrelty Color Clubin Wild Cactusilla, koska synttärisankari Mari sai päättää narujen värin ja toivoi turkoosia. Tämän lähemmäs en toivomusta päässyt.

Karkkikeppejä oli tietenkin päästävä askartelemaan kynsille. Erilaiset Candy Cane -luomukset taitavat olla joulunajan suosituimpia ja omalla listallani oli leimoja, vesimarmoria sekä raitoja ja kysymys siitä, voisiko jotain näistä kenties yhdistää. Koska kolmet karkkikeppikynnet voisivat olla ehkä jopa meikäläiselle liikaa. Tähän yhdistin sitten leimoja ja marmorointia.


Vesimarmoroinnin jumalat eivät ihan olleet tällä(kään) kertaa suosiollisia, sillä mitään läheskään samanlaista ei ollut syntymässä kynsille. Näihin olin kuitenkin ihan tyytyväinen sikäli, että eihän ne kepitkään identtisiä keskenään ole... eihän? Leimaus sentään on mukavaa puuhaa. Essien Blanc, Color Clubin Mamba ja Konadin Wine Red sekä MoYou Londonin Illusion 04 olivat näissä hommissa mukana. Oma kappaleeni tuosta Wine Red -leimauslakasta on tosiaan ihan tuollainen joulunpunainen eikä viininpunainen. Olen nähnyt muiden kynsillä oikeasti viininpunaistakin versiota. 

Kulkuset, kulkuset olivat seuraavaksi toteutusvuorossa. Päätin yrittää olla vetämättä näitä ihan överiksi, sillä jotenkin sellainen riski on näiden joulujuttujen kanssa melko vahvana läsnä. Onnistuin olemaan lisäämättä ihan kaikkea näihin, win!


Herkullinen punainen on Hehkuva ilta Lumenen uudesta  juhlakokoelmasta. Se on höystetty oranssinkultaisella shimmerillä, joten kultaahan sen oli saatava kaveriksi. Kultainen tekstuuri on Pierre Renen Sand Effect 08 ja kultainen leimalakka on Colour Aliken Golden Queen (paras kokeilemani kultainen leimauslakka!). Tein kellojen ympärille vielä kultaglitterillä kehykset, mutta onnistuin rajoittamaan koristelut tähän. Ei ollut helppoa se!

Tämän satsin viimeiset kynnet olivat enemmän talviset kuin jouluiset, mutta yhtä kaikki tuolta pitkältä listaltani poimittu. Lunta ei pahemmin taida jouluksi saapua, mutta ainahan voi tehdä lumikynsiä.


Värilakat ovat China Glazen OMG-kokoelmasta DV8 ja IDK. Olen jotenkin salaa onnistunut ihastumaan turkoosiin eikä se tunnu enää yhtään vieraalta väriltä kynsillä. Lumiukko on leimattu laatalta HD05 Konadin valkoisella, hiutaleet ovat Milvin siirtokuvia. Lumiefektinen valkoinen mattaglitter on Gina Tricot'n osuvasti nimetty Snow. 

Pitkältä listalta olisi vielä joulukynsiä esittelemättä ja parit taitaa olla vielä tekemättäkin. Tällainen on aika harvinaista, että ideoita on näin paljon, joten todellakin tykitän nyt jokaisen median täyteen joulukynsiä. Vähän jo kutkuttelisi alkaa suunnitella uuden vuoden koristeluja valmiiksi, mutta ehkä ihan hyvä, ettei niitä ehdi tehdä kuin muutamat... 

Kohta se aatto jo on! Onneksi lahjahankinnat on jo tehtynä ja enää tarvitsee hankkiutua tunnelmaan. Eiköhän se onnistu, kun saa ottaa muutaman päivän ihan lomailun kannalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!