lauantai 16. tammikuuta 2016

Essence Winter? Wonderful! swatches

Onnistuin viime viikonloppuna pyydystämään käsiini paikallisesta Essence-hyllystä uutuuskokoelman Winter? Wonderful! lakkoja. Tai oikeastaan en hyllystä, vaan hyllyä täydentävän MiniManin-tädin suosiollisella avustuksella sieppasin ne suoraan laatikosta. Kaikki viisi, koska miksi ei. Yleisön pyynnöstä tein tällaiset nopeat swatch-kuvat lakoista, voivat auttaa jos jotain juuri nyt mietityttää, pitäisikö tästä LE-kokoelmasta jotain itselle siepata. Nämä on hyvin pikaisesti kuvattu, eli älkää tarttuko kuiviin kynsinauhoihin, jos sopii pyytää :D Kokoelmassa on kaksi numerolla 01 varustettua lakkaa, joista toinen on topper ja toinen on värilakka.

Ensimmäinen ykkönen on siis 01 A Winter's Tale. Kullanhohteinen topper on täynnä lämmintä shimmeriä ja iridescent-glitteriä, joka vaihtaa väriä ympäristön mukaan. Testasin topperin sekä paljaalle kynnelle että tumman lakan päälle. Mielestäni näistä kuvista näkee sen luonteen aika hyvin. Lämpimän kultaisuuden vuoksi AWT korostaa ehanasti kynsien keltaisuutta, joten en kyllä itse käyttäisi yksinään, vaikka pullossa kehutaan senkin sopivan tälle lakalle.

1 kerros
2 kerrosta
Yksi kerros tummanharmaan lakan päällä
Huurteisen kokoelman ensimmäiseksi värilakaksi on nimetty 01 The Frosted. Satiinimattapinta hohtaa vienosti kylmän valkoisessa lakassa. Tämä levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella. Tosi nätti lakka ja ehdottomasti parin euron sijoituksen arvoinen, jos satiininen valkoinen puuttuu kokoelmasta.02 The Semi Matt on harmahtavan vaaleansininen mattacreme. Ihan hyvin käyttäytyvä lakka, mutta ehkä aavistuksen hankala saada täysin tasaista pintaa. Tätä ilman voisin elää, mutta sävy on toki kaunis ja talvinen, joten saa jäädä!


03 The Iced on harmahtavan valkoinen, karhean tekstuurisen pinnan jättävä lakka. Se kuultaa läpi, joten peittävää lopputulosta varten kannattaa lakata alle valkoinen tai pastellisävyinen lakka, ettei tarvitse tehdä mitään kymmenen kerroksen kynsiä. Mitä ohuempi kerros, sitä selkeämpi tekstuuripinta. Itse tykkäsin tästä valkoisen päällä, jolloin sain ihanan valkoisen tekstuuriefektin (valkoiset tekstuurilakat välttelevät minua - aina on myyty loppuun kun keksin haluta sellaisen). 

1 kerros paljaalla kynnellä
2 kerrosta paljaalla kynnellä
1 kerros The Frostedin päällä
1 kerros The Semi Mattin päällä


Viides ja viimeinen lakka kokoelmassa on kristallinen lämmin vaaleanpunainen 04 The Crystallized. Pullossa lakka näyttää pinkimmältä kuin kynnellä ja pinta jää hauskasti vähän kiteiseksi. Aika läpikuultava tapaus, vaatii vähintään kolme kerrosta. 


En tiedä, aionko nyt ihan juuri ryhtyä miksikään ammattiswatchaajaksi, mutta tässä tosiaan pikaiset mallit kaikkien kokoelman lakkojen käytöksestä kynnellä. Ei hassumpi sijoituskohde reilulle kympille näin kokonaisuutena!


Kuka lähti oitis Essence-hyllylle?

5 kommenttia:

 1. Oih! Kaksi ensimmäistä on hurjan kauniit, itku sentään kun tuskin ehdin näitä enää saada :D Kiitos kuitenkin kivoista swatcheista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Omat suosikit on satiinivalkoinen ja tekstuuri, ja miksei se topperikin ole ihan hauska lisä kokoelmiin!

   Poista
 2. Apua mä tarvin näitä!! Etenkin ton semi matan!! Turkulaiset nyt irti sieltä Länsikeskuksesta, tuo kokoelma on mun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et löydä sitä Turusta niin voidaan neuvotella muuttaisko toi mun Semi Matt sinne jokivarteen :D

   Poista
  2. Jos et välitä siitä niin kyllä se vois muuttaa. Nouto Seinäjoelta.

   Poista

Kerro!