maanantai 4. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta!

Heippa kaikki ihanaiset. Nyt mennään jo reilusti uuden vuoden puolella ja vuosi onkin alkanut vallan mukavasti. Ensimmäiset hetket vuodesta vietin Suomen huipuimman (live)orkesterin konsertissa. Vanhat kappaleet saivat tanssijalan vipattamaan ja nautin täysin siemauksin tuosta harvinaisesta herkusta. Vuoden 2016 ensimmäiset päivät ovatkin kuluneet tuon kohta parikymppisen neitokaisen lauleluita hyräillen ja nyökkäillen… Viet sen pois, viet sen, viet sen pois, viet sen… Ai että.


Kyllähän fakta on sellainen, että Nicole ei lähde allekirjoittaneesta kulumallakaan. Levitän edelleen enemmän kuin mielelläni tätä musiikin ilosanomaa, ja olikin mahtavaa saada keikalle kaveriksi uusi ystävä, joka jakaa kanssani rakkauden niin metallimusiikkiin, kynsilakkoihin kuin kissoihin. 

Jatkoin hyvin alkanutta vuoden alkua tutkimalla lähietäisyydeltä, miten Mustat Kissat potkivat futsal-palloa kotiottelussa. Tähän tilaisuuteen jouduin astelemaan yksin, sillä kukaan ei mukamas ehtinyt kaveriksi. Vedinkin taas sellaisessa adrenaliinihumalassa koko pelin, että kauheassa koukussa ollaan taas, ja seuraavaan kotipeliin on monta viikkoa! Apua! 

Join samana iltana jättikupin mochaccinoa ja ihmettelin siitä hetken päästä, miksi hermostuttaa niin kovin. Viestittelin Marille jo syntyjä syviä ja analysoin tuntemuksiani monitahoisesti – kunnes tajusin pomppivani pitkin seiniä lähinnä isohkon kofeiinitymäyksen ansiosta. Huh, jopa helpotti, en olekaan kehittänyt suuria angsteja. 

Lisäksi olen ehtinyt nähdä ystäviä – vanhoja ja uusia – sekä viettää aikaa kotona löhöillen kissojen kera. Ei siis ollenkaan hullumpi aloitus vuodelle, ja vaikka työelämässä päästiinkin jo heti ensimmäisenä arkena vallan mainiosti vanhaan tuttuun säätömeininkiin kiinni, olen ollut jopa kohtalaisen tehokas JA käynyt tutkimassa Horzen aleja tänään. Toivottavasti tästä tulee hyvä vuosi, meille kaikille. Bloggaamisen suhteen uskoisin vihdoin löytäneeni sen punaisen langan, jonka päätä olen etsinyt jo hetken. Aika näyttää, kuinka se langanpää pysyy hyppysissä viikkojen ja kuukausien vieriessä eteenpäin.

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!