perjantai 15. tammikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 2

Tälläkään viikolla en näköjään saanut suosikkikynsiä vielä keskiviikkona ulos, mutta kukapa näitä laskee. Tiesin heti näiden valmistuttua, että tässä on nyt suosikkimateriaalia, niin hyvä yhtälö oli tyrkyllä. Rakastuin ihan päätä pahkaa tähän Kikon Velvet Satin -lakkaan, jonka ostin jo syksyllä Pariisista - ihan täydellinen tällaiselle violettifanille! Sävy on 696 Titanium Lilac ja se jättää hohtelevan satiinisen mattapinnan, josta kuultaa kevyesti sinertävä shimmer.


Halusin leimata hopeisella jotain, mikä ei peittäisi liikaa uutta rakkauslakkaani ja löysinkin uusilta suosikkilaatoiltani, ÜberChicin kuutossetin laatalta 6-01 soman paisley-buffetkuvion. Buffeteissa on ihanaa se, että saa poimittua eri kohdista yhteensopivaa kuviota, jonka ei ole tarkoituskaan olla identtinen kaikissa kynsissä. 


Voidaanko viettää pieni hiljainen hetki tämän kuvan äärellä Color Clubin On the Rocksille hopeisena leimauslakkana? Suosikkikynnet, koska kaikki käytetyt värkit sattuivat olemaan suosikkeja ja kyllä näillä näytöillä edelleen pysyvät sellaisina. 

Rakastuin tosiaan tuohon Kikon lakkaan niin kovin, että usutin ystäväni Pariisissa Velvet Satin -jahtiin. Tällä hetkellä uskon saavani käsiini ainakin neljä uutta sävyä näitä lakkoja ja kaikki otan, mitä löytyy ♥

Tämä oli muutenkin ihan kiva lakkailuviikko, näistä olisi ollut muitakin suosikkiehdokkaita, jollei olisi tullut yksiin kynsiin niin paljon ylisanoja ansaitsevia juttuja.


Instagramista voitte käydä tutkimassa näitä muita lähemmin. Seuraajaraadin suosikki on ollut tuo oikean yläkulman kissalakkaus.

Ajastelen huomiselle vielä toisenkin kynsiaiheisen postauksen, Essencen uudesta talvikokoelmasta nimittäin. Kun kerrankin olisi jotain ajankohtaista postattavaa, laitetaan äkkiä eetteriin! Hauskaa viikonloppua, muruset!

2 kommenttia:

  1. Oih mitä kynsiä! ♥ Tuo Kikon lakka on kyllä kaunis tapaus :) Mun suosikit sun viikon kynsistä taitta kyllä olla nuo kollaasin ekat glitter-kynnet, ihan huikeat! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nena! En malttaisi odottaa että saan käsiini kaikki mahdolliset sävyt noista Kikon Velveteistä!

      Poista

Kerro!