perjantai 22. tammikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 3

Hannaticin kynsistudiosta päivää. Viikon suosikkikynsipostauksessa esitellään tänään testaamattomien laatikon helmiä kolmin kappalein. Tai en tiedä, voiko leimauksessa käytettyä Essietä oikeastaan niputtaa samaan muiden testaamattomien kanssa, se kun päätyi kynsille aika tasan suoraan postista kotiuduttuaan. Tilasin Essien Penny Talkin ja Good as Goldin varta vasten leimaamista varten, sillä sain päähäni että tarvitsen oikeasti metallisen kultaisen, joka toimisi samalla lailla kuin luottohopeani, Color Clubin On the Rocks jättäen sileän metallisen pinnan. No toimiko? Kyllä vain. 


Ihan samaa tasoa leimauslakkana nämä eivät mielestäni ole, sillä Essien metallit kuivuvat leimasimeen hyvin nopeasti. Sihtailulle ei siis jää paljoa aikaa, enkä ole ainakaan vielä hankkinut alati kasvavan leimasinarsenaalini jatkoksi Clear Jelly Stamperia, jonka pinta on luemma siitä erikoinen ettei leima kuivu siihen kiinni. Kuvittelen ainakin toistaiseksi selviäväni ilmankin, mutta saapa nähdä vielä! Tällaiset buffet-laatasta poimitut kuviot eivät onneksi juuri tähtäilyä kaipaa, joten hyvin siirtyivät kynnelle asti.


Otin lightbox-kuvan lisäksi parit kuvat luonnonvalossa, kun sellaista sattui olemaan tarjolla. Näillä kynsillä on kuvissa menty jo pari päivää, myös tallilla ja ratsailla. Tykkään tuosta sileästä leimausjäljestä paljon! Shimmeriset metallivärit eivät tee yhtä vahvaa vaikutusta, vaikka nekin saavat kyllä oman aikansa parrasvaloissa.


Leimojen alla testaamattomien laatikkoa edustaa OPI:n In the Cable-Car Pool Lane, joka on erittäin hyvin käyttäytyvä viininpunainen creme (todenmukainen sävy on ehkä hieman tummempi kuin ensimmäisessä kuvassa, muttei ihan niin kylmä kuin luonnonvalokuvissa). Leimat ovat MJ-laatasta nro XXVI, eikä sekään ehtinyt monta päivää testaamattomana luonani majailla kotiuduttuaan kynsikoristekirppiksen kautta meille. 

Viikon suosikkien lisäksi tuli taas tehtyä muutamat lakkaukset, joita pääsee tutkimaan Instagramissa tarkemmin! Tein esimerkiksi kahdet värejä lukuunottamatta lähes identtiset kynnet, sillä halusin testata inspiraation lähdettäni myös klassisen valkeana. Päädyinkin itse tykkäämään siitä versiosta omilla kynsilläni tummempaa sisartaan enemmän. Inspiksen tarjosi Charming Nailsin upea lakkaus.


Sain pienen väriähkyn, jonka vuoksi nudeilu houkutteli vahvasti. Onneksi uudet Essiet postipaketissa auttoivat siitä yli! Seuraajaraadin suiosikki oli tällä viikolla tuo vasemman alakulman nude+helmet. 

2 kommenttia:

  1. Alakulman nudet on huiman nätit mutta mun suosikit on noi oikean alakulman vihreän värikkäät palleroiset, tosi kivat ja pirtsakat :) CJS on täälläkin yhä harkinnan puolella, saas nähdä koska taipuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olikin kivat väriläiskät! Ja hauska oli pilkutella niitä vaikka joskus ajattelin että liikaa hommaa tollasessa :D Nuo seuraajien suosikit menee harvoin yksiin omien suosikkien kanssa, nuokin nudehelmet oli lähinnä sellaset räkäisyt että pakko olla jotain kynsillä!

      Poista

Kerro!