maanantai 25. tammikuuta 2016

Yhdet hassut kissat kännykkäkuvissa

Hommasin tuossa uutta puhelinta, kun edellinen alkoi hidastella siihen malliin, ettei enää oikein tuntunut järkevältä pitkittää sen kärsimyksiä. Voisin kirjoitella ostokokemukseeni liittyen ihan oman postauksen otsikolla "Nainen teknologiaostoksilla"... No uudella luurilla sai kuitenkin ihan kohtalaisen OK-tasoisia söpöstelykuvia kissaeläimistä, joten kiepsautetaan ne nettiin yhtä söpösti kuin Luna kiepsauttaa pienen valkoisen masunsa rapsuteltavaksi.


En varmastikaan ole ainut kissanomistaja, joka ei voi vastustaa kuvien napsimista tällaisista tilanteista. Lopputulemana on luonnollisestikin kissakuvia äärimmillään pursuileva muistikortti, jolta ei juurikaan voi tietenkään mitään poistaa.


Perkasin nimittäin viime viikolla varmaan vaatimattomat 12 tuntia muistikorttia, jolle oli säilötty tuhansia kuvia. Vaikea oli poistaa niitä heilahtaneitakaan kissankuvia tai valita kumpi kahdesta 95 % identtisestä kuvasta nyt on parempi ja ansaitsee jäädä. Voisihan ne kaikki vaan heittää koneelle viemästä tilaa, jolloin saisi lukemattomia uusia identtisiä kissankuvia, mutta kun tahdon kuljettaa noita ihania muistoja mukanani. Koskaan ei tiedä, milloin tulee se hetki, kun pitäisi näyttää puhelimesta sitä kuvaa, kun Nekku oli vauva ja yritti päästä Lunan tissille.


Nämä kuvat tässä postauksessa ovat esimerkiksi kaikki ihan erilaisia, vaikka joku voisi kyseenalaistaa niiden kaikkien tarpeellisuutta, Asennot ovat ihan erilaisia kaikissa, vai voiko joku väittää vastaan? Kisupatterit ovat ottaneet tavaksi tulla pitämään seuraa viereeni sohvalle, kun katson telkkaria ja/tai lakkaan kynsiä. Vähintään yksi on aina kaverina, joskus molemmat.


Kaverukset keksivät mielenkiintoisia nukkuma-asentoja. Yleensä Nekku on se, joka mönkii Lunan kainaloon unikaveriksi. Johtunee lähinnä siitä, että Luna ehtii varata aina parhaan makuupaikan. Sylikkäin köllöttelystä seuraa lähes sataprosenttisella varmuudella jossain vaiheessa pesuhetki, josta seuraa lähes sataprosenttisella varmuudella painihetki. Kissanpuussa, sohvalla, kissanpedissä ja tietenkin myös aamuöisin sängyssä, jossa molemmat nukkuvat allekirjoittaneen jalkojen välissä tai päällä. 


Kai se on ihan mukavaa nukkua siskon jalka naaman päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!