maanantai 15. helmikuuta 2016

Selfie-kausi

Kun kävin läpi vähän aikaa sitten kuvia puhelimen muistikortilta, panin merkille sen, että joskus aiemmin on nähtävästi ollut tapana ottaa paljon enemmän selfieitä kuin nykyään. Etenkin jos joskus oli sattunut olemaan hyvä naamapäivä, oli siitä näpätty kuva talteen itsellekin. Vaan ei enää hetkeen. Tuo jäi jotenkin kaivelemaan, että kai sitä edelleen olisi ihan hyviä naamapäiviä, vaikka enää ei niin herkulta nuo ikävuodet kuulostakaan. Päätin että nyt alan ottaa taas enemmän selfieitä ja kas, ainakin heti pari löysinkin! Jotenkin olisi kiva tallentaa edes itselleen vähän todistusaineistoa siitä, miltä on minäkin ikävuonna näyttänyt. Että eihän tässä nyt ihan kurppia vielä olla, vaikka huhtikuussa mittariin pyörähtää peräkkäin kaksi samaa numeroa, eikä ne ole kakkosia. Ehkä tämmöinen selfie-kulttuuri voi tuoda vaikka vähän buustia itsetunnolle, kun on materiaalia olemassa että jos nyt hiukset viitsii  harjata ja vähän ripsaria sutia, kuoriutuu sieltä kiireisen stressiörkinkin alta vielä ihan söpö bööna. Nehän poistetaan äkkiä, joissa kaksarit äyttävät  lisääntyneen keskenään ja/tai harakanvarpaiden kanssa. Vaikkei sellaisia tietenkään siis koskaan tule. 

4 kommenttia:

 1. Hyviä nassupäiviä lisää, hyvältähän nämä näyttävät :)

  VastaaPoista
 2. Olet varsin kuvauksellinen :) Pitäisi itsekin kunnostautua selfieiden ottamisessa, facebookin profiilikuva on ihan liian vanha, mutta mä en vaan tule toimeen kameran kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Jotenkin mä innostuin tuosta havainnosta että enkö mä enää pidä itseäni omakuvien arvoisena kun joskus on ollut enemmän tarvetta tallentaa muistiin niitä kuvia. Enemmän tulee kritisoitua omaa naamaansa kuin ihasteltua, niin josko vähän saisi nostettua fiilistä siltä kantilta :)

   Poista

Kerro!