maanantai 1. helmikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 4

Hopsansaa, kiirettä pitänyt! Näköjään on aika lailla vaikea muistaa bloginsa olemassa oloa, kun elämässä riittää äksöniä, meni nimittäin koko viikonloppukin niin haipakkaa ohitse etten kyllä ole koneeseen päin tainnut katsoakaan. Viikon suosikkikynnetkin pääsivät näin ollen livahtamaan jo tälle viikolle, ihan vaan viisi päivää suunnitellusta aikataulusta, eli ihan putkeen! Mutta arvatkaapa mitä, ei se mitään, sillä oikeastaan tällä viikolla ei edes ollut mitenkään erityisiä suursuosikkeja esiteltäväksi! Olin hieman näköjään laiskotellut tai vaihtoehtoisesti tykännyt tekemistäni kynsistä sen verran, etten ole niitä vaihdellut ihan joka päivä. Vai voisikohan tuo kiireisyys ehkä vaikuttaa lakkaustaajuuteen? Heräsin esimerkiksi eilen sunnuntaina kuudelta lähteäkseni kahden Jämtlannin pystykorvan kanssa koiranäyttelyyn! Voin kertoa. että tällainen ei varsinaisesti kuulu normaaliaikatauluuni. 

Aion tiedättekös nyt tässä vaiheessa keittää vielä iltateen tämän näpyttelyn kaveriksi. Vaikka mennään jo helmikuuta, timmikuu heittää vieläkin kapuloita meikäläisen rattaisiin niin, ettei edes teetä ehdi juoda kiintiön täydeltä!

Noniin, päästäisiinkö asiaan? Viime viikon suosikkikynsien sarjassa ei ollut erityisen kovaa kilpailua, vaikka aivan kivoja juttuja sainkin aikaan. Nostan näistä nyt kuitenkin isommin esiin nämä nudea ja hopeaa yhdistelevät lakkaukset, jotka jatkavat vielä hillittyä nudeilulinjaa aiemman väriähkyn saattelemana. Tällaiset ovat kyllä useinkin suosikkimatskua. Yritän nykyään muistaa, että aika usein vähemmän on enemmän. 


Näistä kynsistä en hoksannut säästää useampia kuvia, mutta tästä yhdestäkin näkyy kivasti nudelakan ihanan hillitty holoefekti, jonka vuoksi olen hamstrannut lähes kaikki Colour Aliken holot laatikoihini... Tämä on sävy 575 ja aina sillä lakkaillessa mietin, miksen käytä sitä useammin. Tämän sanotaan olevan maitokahvin sävyinen ja ehkä se livenä muistuttaakin jotain hyvin maitoista kahvijuomaa. Oli nyt mikä oli, aivan ihana on kuitenkin. Kaksi helppoa kerrosta ja eikun tuijottelemaan. Leimat on tehty Essien talvikokoelman hopeisella Apres-Chicilla, joka on shimmerisempi kuin paljon kehumani Color Clubin On the Rocks. Se sopi mielestäni paremmin tällaiseen hillittyyn kokonaisuuteen, sillä se pomppaa vähemmän esiin taustasta. Leimakuvio on MoYou Londonin laatasta Illusion 04. Tein nämä erään Instagram-kynsihaasteen spiraaliteemaan, vaikka teknisesti ottaen nuo eivät ehkä ihan ole spiraaleja, vaan sisäkkäisiä renkuloita... Päätin kuitenkin ettei se haittaa, vaikka sisäinen neurootikkoni väitti vastaan. Hyvin kelpasivat ja onnistuin näillä sävyvalinnoilla inspiroimaan muitakin lakkailijoita yhdistelemään nudea ja hopeaa. Olen siis suuri esikuva, jonka tekemät valinnat leviävät kulovalkean tavoin ympäri kynsimaailmaa. Eiku...?

Muita viikon kynsiä oli vain kolmien lakkausten verran, joten livautin suosikitkin samaan kollaasiin. Kolmesta neliöstä ei saa kivan muotoista kollaasia.


Näitä voi tosiaan käydä tutkimassa tarkemmin Instagramissa, jossa seuraajaraati on äänestänyt ylävasemman kellokynnet ylivoimaisesti suosituimmiksi. Itse tykkäsin niistä ylivoimaisesti vähiten, sillä ne eivät onnistuneet vastaamaan pääni sisäistä mielikuvaa upeista steampunk-luomuksista leimadecaleineen... Oh well, tulipahan tehtyä. Alarivin harmajaiset on molemmat tehty ihanalla Essencen Sunny Londonilla, joka oli niin söpö että halusin käyttää sitä heti uudelleen. 

Löytyikö suosikkeja? Nyt helmikuussa saattaa olla kohtalaisen pinkki meininki lähestyvän ystävänpäivän vaikutuksesta. Jään odottelemaan, monetko ällösöpöt rakkauspakkauslakkaukset teen tässä parin viikon aikana. Ehkä ihan samanlaista tykitystä ei ole odotettavissa kuin jouluna, jolloin sekosin vain hieman.

7 kommenttia:

 1. Voii mitä ihanuuksia! Mä löysin suosikit heti, ne on nuo kollaasin alarivin oikeanpuoleiset, i'm in lööv! On nuo nudetkin kauniit, mutta ai että tuota alarivin hempsukkaa kokonaisuutta, ei voi olla tykkäämättä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä kans kivat muuten, mutta olin pökännyt märän päällyslakan johonkin niin että kaikissa kynsissä oli pieni sileä pökköpaikka enkä edes huomannut moneen tuntiin koko hommaa! Otin kuvia vasta illalla ja siitä pisti silmään. Tykkäsin kyllä kovasti Kaleidoscopen harmaasta leimalakasta, mieli tekisi hommata niitä lisää.

   Poista
  2. Mä en edes huomannut ennen kuin sanoit :D

   Poista
 2. Toi CA:n 575 on kyllä huiman hieno, oli pakko käydä ihailemassa omaa pulloa :D Sunny London on myös ihan huisin hauska harmaa jonka vuoksi äänestän alarivin vasemman kivoimmaksi leiman hauskan sijoittelun sekä värin myötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, nythän ne on kaikki sitten jonkun suosikit :) Ei tuu kellekään paha mieli.

   Mä oon tässä itse asiassa juurikin tuolla naiskauneus.fi tutkimassa Colour Alike -osastoa. Ei vaan satu nyt olemaan käsillä sitä lappua jossa lukee kaikki mun jo olemassa olevat CA:t niin en tohdi vielä tilata ettei tuu tuplia :D

   Poista
 3. Voi miten kauniita lakkauksia :) Koska harmaa on ollut viime aikoina itselle jotenkin hittiväri nuo harmaata sisältävät lakkaukset nousevat mun suosikeiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Mulla on ollut vähän väriähkyä niin kaikki tuollaiset pastelliset ja hempeät sopii nyt mielialaan.

   Poista

Kerro!