perjantai 12. helmikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 6

Jos aion päästä vielä joskus tästä myöhässä postaamiskierteestä, nyt pitää kyllä julkaista peräkkäin kolmas suosikkikynsipostaus, vaikka pyhä aikomukseni olikin ehtiä vähän jotain muutakin sisältöä tuottaa tähän osoitteeseen. Nyt kun saan tämän ulos, voin ehtiä oikeasti jossain vaiheessa myös muihin aiheisiin, joten tuumasta toimeen...

Tämän viikon suosikkikynsiksi nousivat punamustat pusuhuulikynnet. Tein ne näin ystävänpäivän alla erääseen haasteeseen ja onnistuivat ehkä vähän paremmin kuin odotinkaan. Colour Aliken metalliset leimalakat toimivat oikeasti kuin häkä!


Suukkosuut ovat Bundle Monsterin laatalta BM-02 ja punainen Wine Red on tosiaan Colour Aliken superpigmenttistä tuotantoa. En aluksi osannut päättää, jätänkö muut sormet vain yksivärisiksi lakattuani ne ihanalla Colors by Llarowen Pirates of Penzancella, vai laitanko jotain lisäkoristeluja. Kyselin whatsapp-raadilta (johon kuuluu noin kaksi henkilöä) mielipiteitä ja sain kehotuksen tehdä vielä raitoja. Hyödynsin Minailsin raitasabluunaa, jonka avulla raitahommia tekee vallan mielellään verrattuna mihinkään yksittäisiin teippeihin! 

Muitakin hempeäteemaisia lakkauksia tuli tehtyä tällä viikolla, niitä voi tuttuun tapaan käydä tutkimassa Instagramissa tarkemmin.


Tänään en aio turista tämän enempiä vaan nautin ajatuksesta että vihdoin olen edes suunnilleen rytmissä tämän itselleni kehittämäni aikataulun kanssa. Hauskaa viikonloppua ja kivaa ystävänpäivää ♥

2 kommenttia:

Kerro!