perjantai 19. helmikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 7

Huhhuh, mitä menoa ja meininkiä tässä on ollut. Voin kertoa, että vapaa viikonloppu (onkohan se jotain syötävää?) tulee tarpeeseen. On tullut hengattua työmailla nyt ihan kiitettävästi, ja aloitinpa tämän päivän tätä nykyä harvinaisella tavalla: kömpimällä suoraan sängystä tallille ja ratsastamaan. Ratsastaminen nyt ei sinänsä ole harvinainen tapa, mutta enpä oikeastaan muista, koska olisin viimeksi kyykkinyt hevoloisen jalkoja harjaamassa noin puoli tuntia sen jälkeen, kun herätyskello pimpahti. Nyt onkin sitten päivän raittiin ilman myrkytyspuoli hoidettu jo heti aamusta, joten voi haukotella koko päivän. Menosta ja meiningistä huolimatta kynsiä on ehtinyt kyllä laittamaan, mutta se onkin sitä kuuluisaa Omaa Aikaa. Ja väriterapiaa tietysti myös,

Varsin värikkäällä linjalla onkin menty ystävänpäivän huiteilla. Eli pinkkiä on tullut kulutettua. Ehkä siitä syystä tämän viikon suosikkikynnet ovat jotain ihan muuta. Ja myös siitä syystä, että tilasimme kynsisiskoni kanssa Minailsin tammialesta vähän uutuushömpötyksiä, joista China Glazen I Herd That poltteli näpeissä ihan omilla lämpöasteillaan. Kullan ja kuparin sävyjä holohippuihin yhdistelevä lakka on ihan naurettavan nätti. Näin sen sieluni silmin kimaltelemassa mustan kaverina, joten kaivelin vinyylit esiin ja askartelin vähän quatrefoil-kuvioita.


Mun kapeille ja kaareville kynsille näiden vinyylien asettelu vaati hieman askartelua, ja leikkelinkin reunoihin asettelua helpottavia viiltoja. Minikynsistä on se etu, että sain näihinkin yhdestä vinyylistä kuvion kahdelle kynnelle. Musta creme on Kikon 275 Black ja luultavasti hamstraan tätä varapullon seuraavalta Pariisin-visiitiltäni. Vinyylit ovat I Herd Thatin tavoin kotoisin MiNailsista.

Muiden kynsien kollaasi on kohtuullisen hempeä:


En ehkä muuten olisi ihan näin sydämellisissä tunnelmissa ollut, mutta kun on sitä pitänyt ottaa osaa tässäkin kuussa kahteen eri haasteeseen, joissa käskettiin. Tai oikeastaan parit tein ihan omaehtoisesti. Instagram-panelistit ovat äänestäneet näistä suosituimmiksi nuo oikean yläkulman glitterranskikset, mutta mitäs te blogipanelistit olette mieltä?

Haasteissa on koko helmikuun ajan vielä tarjolla aika söpöileväisiä aiheita, vaikka ystävänpäivä meni jo. Eipä siinä, söpöily on ihan OK. Taidankin tästä mennä ihastelemaan ystävänpäivän-kukkiani ja halimaan hassua jalkapalloilijaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!