maanantai 29. helmikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 8

Näistä suosikkikynsipostauksista aina huomaa, miten hirveää kyytiä viikot viuhuu eteenpäin. Äskenhän se oli vasta joulu, ja nyt muka on jo 8 viikon kynnet tältä vuodelta eetterissä? Kasiviikko tulee vaihteeksi vähän myöhässä, koska olisin kyllä vallan hyvin ehtinyt ne postata viikonloppuna, mutta ei huvittanut avata tietokonetta sitä varten. Perjantaina olin jäsenkorjaajalla ja anoppilassa ruokittavana, mihin menikin lahjakkaasti koko päivä. Lauantaina jopa ehdin miettiä, mitä ihmettä keksin kokonaista vapaapäivää täyttämään, mutta sain lopulta yllätystekemistä. Sunnuntaita vietin ratsastuskisoissa ja äitylin luona syömässä, torkuilla ja palloilijan kainalossa kissa kainalossa (ihan kirjaimellisesti, Luna on keksinyt yhtäkkiä, että kainalo on The Unipaikka). Ammattinäpyttelijälle vapaa-aika ilman tietokonetta on ainakin näin epänörtillä tapauksella vallan tervetullutta vaihtelua. Vielä kun suurin osa töistä tulee tehtyä kotitoimistosta käsin, yritän pitää läppärin kannen kiinni muina aikoina, että saan vedetttyä edes jonkinlaisen rajan töiden ja muun elämän välille. 

Mutta tosiaan, kynsiä. Suosikeiksi valkkasin tällä kertaa hempeät Baby Boomerit, jotka syntyivät taas kerran nollaamaan väriähkyä. Mulle käy aika usein niin, ettei mikään väri tunnu oikealta enkä ainakaan keksi, miten jotain kivaa sävyä koristelisin. Eräänä iltana vietin ihan riittävästi aikaa testaillen eri juttuja ilman mitään johtavaa ajatusta ja hermostuin lopulta kaikkiin vääriin väreihin, ja lakkasin kynsille vain yksinkertaisen nuden. Aamulla heräsin mielessäni kuva nuden ja valkoisen yhdistävästä liukuväristä, joten kävin heti meikkisienen kimppuun, kun ehdin. Koristeeksi liu'ulle riitti pieni hopeinen siirtokuvakiekura nimettömiin.


Ostin viime kevään NailDate-tapahtumasta Mistero Milanon nuden cremen Autumn Morning, joka on ihan täydellinen mun ihonsävylle. Pitäisi melkein laittaa maahantuojalle viestiä. sattuuko sitä vielä olemaan varastossa, sillä tuolle lakalle tarvitsisin varapullon. Olen muuten aika varma, ettei tuo kuva ollut ihan noin puhkipalanut, kun katselin sitä kamerasta, Blogger mössää aika huolella välillä kuvia... Otin tästä onneksi myös luonnonvalossa kuvan, josta saattaa nähdä liu'un vähän selvemmin.


Valkoisena käytin Essencen Wild White Waysiä, joka on ihan suosikki. Hyvä pigmentti, helppo levittää ja maksaa sen pari euroa. Mun uusin päällyslakkaihastuksenikin on Essenceltä, mutta en uskalla kertoa mikä, ettei hyllyt ole entistä tyhjempinä jatkossa siltä kohdalta :D 

Yritän muistaa jatkossa useammin Baby Boomerit, kun väriahdistus iskee. Voisi tehdä useamminkin meinaan näin siistejä ja hillittyjä kynsiä. 


Tällä viikolla olin yleisömassojen kanssa samoilla linjoilla suosikkivalinnassa. Haasteisiin tehdyt lakkaukset ovat melko suuri osa tämänkin viikon saldoa ja tykkään kyllä niitä askarrella. Kollaasin kynsiin ja hyvin reaaliaikaisiin tuotoksiin pääsee edelleen tutustumaan tarkemmin Instagramin ihmeellisessä maailmassa.

Täällä vietetään tällä viikolla hiihtolomia, mutta itselle sellaista ei nyt ole sattunut siunaantumaan. Onneksi keväämmälle on jo lennot varattuna, niin pääsen hetkeksi nollaamaan taas työajatuksia! Sitä odotellessa :)

2 kommenttia:

  1. Baby boomerit on kyllä kivan näköisiä. Pitäisi itsekin tehdä. Ihastelen aina kun nään jonkun muun tehneen mutta ikinä ei tule mieleen kun on tekemässä lakkausta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä :D Ei itsekään tahdo muistaa ja kuinka nätit ne onkaan. Pitäisi varmaan laittaa inspiskansioon omat kynnet muistutukseksi että kun kaikki tuntuu väärältä niin BabyBoom!

      Poista

Kerro!