tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kissat ja pajunkissat

Meillä kävi lauantaina ensimmäisen kerran ikinä pieni trulli. Täällä Pohjanmaallahan perinteisesti virvotaan lankalauantaina ja se on tietysti se ainoa oikea tapa, koska meillä tehdään niin, kerta! Pieni virpoja toi tullessaan tietenkin koristellun pajunoksan, ja ehkä voitte arvata, keiden mielestä se oli yksi vuoden huipuimmista jutuista.


Trulli tuli ihan sisälle asti kissoja viihdyttämään ja asensi pystyyn varsinaisen kissojen viihdekeskuksen. Pajunoksa, vanha raapimapuu, kissatuubi ja vielä Lunan oma ihana harmaa koppa soviteltiin yhdeksi kokonaisuudeksi narujen ja pallojen kanssa. 


Oksasta oli iltaan mennessä tuhostettu läjä irronneita pajunkissoja, höyheniä, karkkipapereita ynnä muuta moskaa, mutta edelleen se on suuressa suosiossa.Pitääpä muistaa tämä ensi pääsiäisenä ja pyytää ihan varta vasten pikkuväkeä virpomaan. 

Kissoilla oli ehkä vilkasta, mutta emäntä keskittyi lähinnä rentoutumiseen. Tänään onkin varsin pöllämystynyt olo, kun esitän olevani ihan täysillä matkassa taas arjessa. Onneksi suurimmat stressinaiheet sai selätettyä tekemällä veroilmoituksenkin useita päiviä ennen deadlinea. Mutta että mikähän päivä nyt on, moneltako pitää olla paikassa x tai y ja olenko mahdollisesti jo syönyt jotain vai vieläkö mennään aamupalalla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!