sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Viikon suosikkikynnet. osa 10

Huomasin tänään, miten ihanan keväiseltä jo näyttää. Vaikkei aurinko ihan jaksakaan kaivautua pilvien välistä näytille, on se jo tehnyt tehtäviään ja sulatellut tiet paljaaksi. Kumppareille on toki näillä lumimäärillä tarvetta, kun joka paikka on sohjoa täynnä, mutta olkoon nyt jos sieltä vaikka tulisi kevät hyvitykseksi!

Keväiset kynnetkin pääsivät tällä kertaa suosikkipaikalle. Hempeät pastellisävyt puhuttelevat tällä hetkellä tietenkin kovasti, vaikken välttämättä mikään vuodenaikojen mukaan lakkailija olekaan. Käytän aina sitä väriä, joka sattuu tuntumaan oikealta, mutta nyt sattuu sopivasti olemaan vuodenaika ja mieliteot samoilla linjoilla. 


Käytin pohjalla Essencen söpöä nudea nimeltä Iced Strawberry Cream, jonka kanssa paritin sivuranskikseen Lumenen Valon säteet  -glitterin. Se sisältää monen sävyisiä glitterhippuja ja siitä saa kerrostamalla/töpöttelemällä peittävän tekstuurimaisen, kun yhdellä se on hempeän kaunis ja läpikuultava glitter. Töpöttelin itse sienellä ranskistarran avulla nuo kaaret ja ihastuin lakkaan kyllä kovasti. Se näyttää pullossa jotenkin jämerältä ja siltä että tässä on nyt vaan liikaa kaikkea, mutta kynnellä se muuntuu ihanaksi pastellikimallukseksi, jota pitää tuijotella. 


Satuin saamaan näistä kynsistä useammankin kivan kuvan sekä päivänvalossa että keinovalossa, joten saan kerrankin esille vähän erilaisia kuvia samasta lakkauksesta. En aina pidä sitä mitenkään pakollisena, mutta on se joskus kivaa.


Essencen lakan olen muistaakseni saanut vaihtarina jostain kirppistelystä ja Lumenen lakan sain testattavaksi blogiin. Olen kyllä varsin rakastunut Lumenen Gel Effect -lakkoihin ja olenkin niitä kehunut aina. Tätä olisin tuskin itse ostanut juuri siksi, kun se näyttää pullossa vaikealta yhdistellä (en osaa yleensä käyttää monivärisiä glittereitä), mutta nyt melkein toivoisin löytäväni vielä näitä juhlakokoelman lakkoja että saisin tästä varapullon. Ainut huono puoli näissä on nimittäin pieni koko! Varsinkin nämä glitterit/tekstuurit katoavat muutamalla lakkauksella, yhyy!


Kynsikoristeluihin hurahtamisessa on se hassu juttu, että sitä harhautuu aina tekemään kaikkia monimutkaisia ja räikeänvärisiä juttuja ihan vaan siksi, että tuntuu siltä että pitäisi. Ehkä siksi, että voisi näyttää mitä kaikkea oikeastaan osaakaan. Sitten kuitenkin omaa silmää miellyttävät eniten klassisen kauniit ja simppelit jutut. Yritän aina tätä muistaa, mutta harvemmin se onnistuu! Tietysti erilaisista lakkaushaasteista innostuvalle nekin vaikuttavat siihen, mitä tulee kynsille viriteltyä. Siksi kollaasissa onkin esimerkiksi erittäin siniset kynnet, vaikka en erityisemmin tykkää sinisestä. 


Näitä muita kynsiä voi käydä tutkimassa Instagramissa, jossa odotan tämän viikonlopun aikana saavani rikki 2 000 seuraajaa. Sinne nämä kynsiaskartelut tulevat aina varsin reaaliaikaisesti, sillä en osaa säännöstellä! Ensi kuuksi pitäisi ehkä varastoida parit lakkaukset, että voisi reissun aikanakin postata jotain. Tr00 kynsibloggaajat osaisivat nämä hommat, toisin kuin allekirjoittanut!

*Lumenen lakka saatu

8 kommenttia:

 1. Olen varmaan tykännyt jo näistä kaikista Instassa, mutta noi liukuvärikynnet on mun lempparit! Samoin noi siniraidalliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne liu'ut onnistui kyllä kivasti! Siniraidallisista ärsytti kun en saanut kunnon kuvaa, jossa olisi näkynyt sen leimalakan oma väri (näkyi vaan shimmeriä :D). Huomasinkin justiin että kaikki kollaasissa oli leimattu ja suosikeiksi tuli jotain muuta.

   Poista
 2. Nää on vaan kaikki niin upeita! Ja toi Lumenen glitterlakka on ihana ihana ihana, tulee mieleen semmoiset meren rannalle ajautuneet ja hioutuneet lasin palaset. <3____<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Se on ihan ylisöpö lakka kyllä, huomasin äsken että olinkin sitten poistanut sen nimen kun luulin lihavoineeni sen :D Aina näköjään kannattaa katsoa mitä tekee...

   Poista
 3. Oijoih, upeita kynsiä! Mäkin tykkään noista suosikeistasi, mutta myös nuo siniset säväyttävät :) ♥

  VastaaPoista

Kerro!