perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kosteuttavat geelisukat - kokemuksia

Sain joululahjaksi anopilta vaaleanpunaiset kosteuttavat geelisukat ja niitä vähän ihmettelin. Että niin mitkä? Paketin ohjeita tavaamalla opin, että sukat on vuorattu kosteuttavalla geelillä, joka käytön aikana kosteuttaa jalkojen ihoa. Sukkia voi käyttää noin 40 kertaa, jonka jälkeen vaikutus heikkenee tai lakkaa kokonaan. Testasin suurella mielenkiinnolla, sillä aina ne jalkaparat ovat kuivat, vaikka sentään aika usein niitä muistan rasvaillakin. (En pysty nukkumaan, jos jalat tuntuvat liian kuivilta. Niitä kuumottaa ja karhea iho raapii satiinilakanoita - hrr. Jos tällaiset asiat eivät vaivaisi, tuskin vaivautuisin rasvailemaan näinkään usein.)


Sukissa on aika selkeän kukkainen tuoksu ja niitä suositellaan käytettäväksi noin 20 minuuttia kerrallaan puhtaisiin jalkoihin. Olen itse istuskellut nämä jalassa aamuteen ääressä ja ottanut sitten pois. Myönnän ajatelleeni, ettei näistä varmaankaan mitään muuta iloa ole kuin kiva tuoksu ja pieni hemmottelun tunne - teinhän juuri jotain jalkojeni ihon hyvinvoinnin eteen. Pakko se on kuitenkin myöntää, että tuntuvat ne oikeasti jotain tekevänkin. Geelisukkien käytön jälkeen jaloissa on hoidettu tunne, pehmeämpi iho, vähän kuin olisi kuorinut ja rasvannut niin, että rasva on jo ehtinyt imeytyä. Käytön jälkeen olen kääntänyt sukat hetkeksi nurinpäin, jotta sisälle kertynyt kosteus haihtuu. Tuoksua ei enää muutaman käyttökerran jälkeen juuri tunnu, mutta tehot säilyvät.


Geelisukat jalassa voi hyvin tallustella vaikutusaikana ympäriinsä, jos siltä tuntuu. Geeli vähän nuljuu jalkapohjan alla, mutta ei tunnu ällöltä. Poseeraaminen omakuviin on kuitenkin hankalaa, kannattaa keksiä joku parempi asento.

Koska sain nämä lahjaksi, en tiedä tarkasti niiden hankintahintaa tai -paikkaa. Löysin kuitenkin googlettamalla muutaman paikan, joista näitä tai vastaavia tuotteita saa. Linkit ovat ihan vain helpottamaan lukijoita. enkä hyödy niistä mitenkään. Ainakin Life, Hong Kong ja ILUshop myyvät tällaisia, hintahaarukka näyttää olevan vajaasta kympistä viiteentoista euroon eli sellaisen markettimerkkisen rasvapurkin verran. Väittäisin että laiskat jalkojenrasvailijat kyllä hyötyisivät näistä rasvapurkkia enemmän, sillä on ehkä vähän vähemmän YKH (YliKova Homma) laittaa sukat jalkaan kuin muistaa voidella koipia erinäisillä mönjillä monta kertaa viikossa! Voisin itse toivoa näitä lisääkin lahjaksi ja jos ei lahjatontut satu kuulemaan, jopa ostaa itse :D

2 kommenttia:

  1. Sain itsekkin joululahjaksi.kivat..mutta kävellessä jättäävät jälet parkettiin..en usko muuta näistä kun että ovat vain myyntikikka ja yksi muiden humpuukkien joukossa.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kerro!