tiistai 12. huhtikuuta 2016

Loman tarpeessa

Tänään tunnen olevani ihan tosissaan loman tarpeessa. Olen hyvä stressaamaan ennen lähtöä ja stressin keskellä ärsyynnyn helposti. Tänään kuitenkin on pidetty huoli ihan ulkoisien tahojen toimesta, että ärsytystaso on korkealla ja pieni tauko arjesta tekee hyvää. Kotiin tulee silti ikävä, pienet kissut ja niiden isäntä on aina kurja jättää keskenään.


Ehkä he kuitenkin pärjäävät ilman minuakin. Juuri ja juuri.


Mulla on laukut viimeistelyä vaille pakattuna, kyyti asemalle sovittuna ja futisliha lupasi auttaa illalla eväsleipien tekemisessä, sillä allekirjoittaneen täytyy oletettavasti istua kynsipöydän ääressä katsomassa lakkahuurujen keskeltä jotain laatudokumenttia, kuten Catfishia. Suunnitelmissa on jotain klassisen ranskalaista, koska Ranskaanhan sitä taas lennähdetään. Pitäisi varmaan alkaa opiskella ranskaa. Kuudennen vieraan kielenhän vielä tarvitsen.


Voin sitten katsella näitä kuvia halailevista kissoista ja nyyhkiä croissanttini äärellä, kuinka vaikea on nukkua ilman, että jalkojen päällä on muutama kilo kissaeläintä. Luultavasti vielä aamulla julistan (kuten aina lähtöaamuna), että en muuten lähde ja jos lähdenkin niin tämä on viimeinen kerta, koska ei kissoja voi jättää. Niin kuka oli hullu kissanainen? Paino sanalla hullu.

Ei kyllä yhtään tunnu siltä, että olisi vuorokauden päästä ulkomailla. Pitäkää peukkuja hyville säille, ettei mun trenssi kastu joka päivä!

4 kommenttia:

Kerro!