sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 15

Viikko reissussa sekoitti ajatukset taas kerran ihan täysin. Ajattelin jo, että voi kauhea miten paljon kynsiä mun pitää laittaa yhteen postaukseen ja selitellä että joo nyt tällä lailla, kun enhän ollut matkan aikana koneella. Valkenipa vasta tuossa Instagram-julkaisuja selatessa, että niin muuten en tosiaan lakannut kynsiäkään sinä aikana vaan menin samoilla lakkauksilla koko reissun. Olen suunnitellut reissukynsiaiheesta muuten ihan omaa postausta, joten ei ihmetellä nyt sen enempää sitä, miten kynsihullu voi olla samoilla lakoilla viikon. Ihmetellään sen sijaan sitä lakkausta, jota jaksoi tuijotella niinkin monta päivää putkeen.

Pohdin aikani, millaiset kynnet tällä kertaa olisivat Pariisin arvoiset ja aloin jo aika varhaisessa vaiheessa kallistua jonkun simppelin klassisen kauniin ranskalaisen manikyyrin kannalle. Mielipide ehti vaihdella leimatuista ranskisrajoista glitterliukuihin ja takaisin, kunnes lopulta päädyin pieneen kimallukseen valkoisen kärjen rajalla. 


Teen lähes kaikki ranskistyyppiset lakkaukset laittamalla pohjalle Lumenen hempeän läpikuultavan Gel Effect -lakan 02 Runoni, sillä se on ihan täydellinen tuohon tarkoitukseen. Sen aavistuksenomainen sinertävä shimmer häivyttää kellerrykset pois. Lakka ei peitä varmaan viidelläkään kerroksella täysin, mutta ei ole tarkoituskaan. Se on täydellinen kynnenkaunistaja, joka saa kynnet näyttämään hyvinhoidetuilta ja huolitelluilta. Laitan yleensä yhden tai kaksi kerrosta, tällä kertaa kaksi, koska tiesin että tämän täytyisi kestää hyvänä pitkään. Kärjet rajasin MiNailsin French Curvy -vinyyleillä, joissa on sopivasti kaarta kapeillekin kynsille. Tässä tapauksessahan olisi voinut vetää vapaallakin kädellä, kun rajalle tuli vielä glitteriä, mutta allekirjoittanut ei harrasta vapaalla kädellä taiteilua kuin äärimmäisessä hädässä. Oli tarpeeksi paha yrittää saada nuo glitterit suunnilleen kohdilleen pelkällä siveltimellä. Valkoinen lakka kärjissä on Essencen Wild White Ways ja glitterinä edustaa China Glazen erikokoisia hopeaholohippuja sisältävä Nova. Nimettömiin tein vähän leveämmän glitterrajauksen, vaikkei tuo ehkä ihan aksenttikynnestä vielä mene.


Ranskikset edustivat myös maailmanpyörässä, josta piti tietysti ottaa #mynailsandmyview-kuva. Minusta nämä näyttivät livenä ihan rakennekynsiltä. En oikein osaa sanoa, onko se hyvä vai huono. Taidan olla sen verran ylpeä omista luonnonkynsistäni etten haluaisi random-vastaantulijoidenkaan ajattelevan niiden olevan geelipurkista peräisin. Kuvassa kynsien taustalla siis Concorden aukio obeliskeineen ja Champs-Elysées, voi siitä hyvällä mielikuvituksella Riemukaarenkin hahmottaa.

Ranskis kesti Ranskan-matkailua hyvin ja siitä oli jopa kurja luopua. Pitääköhän tässä simppeliyden ihannoinnin tilassa siirtyä ihan vallan ranskalaisiin manikyyreihin? Kuinkahan nopeasti tulisi mittari täyteen? Voihan sitäkin varioida lähes loputtomiin.

Reissupuuhissa tuli siis harrastettua kaikkea muuta kuin kynsien laittoa, joten tämän viikon kollaasikin on pikkuinen.


Myös violetit pitsileimakynnet olivat ihanat, ne saivat inspiraation instasta nimimerkiltä @sevenseasofpolish. Muut ovat vähän random, kunhan nyt tuli lakattua.

Käsimatkatavaroiden nestepussukkaan tuli hamsteroitua ihan kiitettävä satsi taas uutukaisia Kikosta. Siinä on kyllä sellainen merkki, jota tulee kerättyä suurella hartaudella. Halpaa ja hyvää, vielä kun saataisiin liikkeitä Suomeen! Sitä odotellessa taidan ruveta jo suunnittelemaan seuraavaa Pariisin-reissua. 

2 kommenttia:

  1. KIKo vois todellakin laahata myymälänsä tänne, noi lilat pitsikynnet on huikeet! Mulla on sama, en oikeen reissussa malta laitella kynsiä kun on aina niin paljon nähtävää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ainakaan jaksaisi roudata matkaan kaikkia tykötarpeita mitä kynsien laitto vaatii niin yritän varmistaa että kynnet pysyy hyvänä sen viikon. Pitäisi varmaan tulla sinne Suomenkin Pariisiin käymään taas pian :)

      Poista

Kerro!