lauantai 30. huhtikuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 16

Olen varmaan jo kyllästymiseen asti hokenut, kuinka en oikein osaa tällä hetkellä käyttää värejä enkä tehdä mitään kovin monimutkaisia koristeluja kynsille. Se näkyy yhä edelleen ja tämän viikon suosikkikynnet ovatkin valkoista valkoisella. Ja kyllä muuten tykkäsin, en olisi malttanut näitäkään ottaa pois. 

Ostin Kikosta nimittäin läpikuultavan valkoisen lakan nro 204 ranskislakkojen hyllystä. Ajattelin uteliaana testata, vaikka näin kyllä testeristä, ettei lakka ollut peittävä. Sitten ihmettelin, että mikähän muhun oikein meni, kuka muka tarvitsee peittämätöntä valkoista? Vähän harmittelin, kun nestepussi oli ääriään myöden täynnä, että olisin voinut tämänkin tilalle ottaa jonkun toisen lakan. Kotiin päästyäni kuitenkin tein muutamia testejä ja löysin lakan ihanuuden: nyt en ymmärrä, miten en aiemmin omistanut tällaista. Läpikuultava valkoinen ei ensimmäisellä kerroksella tee juurikaan silminhavaittavasti kynnelle mitään muuta kuin luonnollisen kirkastuksen ja kauniin kiillon. Toisella kerroksella kynnelle tulee läpikuultava kylmä valkoinen sävy, joka saa kynnen näyttämään huolitellulta ja kärjen luonnollisen puhtaan valkoiselta. Kuvittelin ottaneeni kuvan tästäkin vaiheesta ennen koristeluja, mutten löytänytkään sitä tähän hätään, joten joudutte nyt vain kuvitella tämän yksinkertaisen kaunistuksen. Pitää vielä tutkia, mihin kansioon se kuva on livahtanut.

Nyt tahtoisin tehdä kaikki lakkaukset tälle pohjalle ja mieluiten koristella valkoisella cremellä, jos sopii. Olen ihan in lööööv. Tällä kerralla tein epätasaisin välein valkoisia raitoja MiNailsin suorilla vinyyleillä ja Essencen luottovalkoisellani, Wild White Waysillä. 


Lisäsin tyveen vielä vähän blingiä Bling La Vieltä saamillani lasistrasseilla. En kestä, miten ihanan hillityn kauniit näistä tuli. Haiseeko omakehu? Täydellisethän ne eivät olleet mutta silti ihanan naiselliset ja tyylikkäät.

Nämä eivät kiivenneet ihan viikon suosikeiksi Instagram-raadin mielestä. Viikon muista lakkauksista suosituimmat olivat kollaasin vasemman yläkulman leimaukset. Jos kiinnostaa tietää, millä lakoilla ja laatoilla kollaasin kynsiä on toteutettu, voit käydä Instagramista kurkkimassa lisäinfoa.


Näissä oli kyllä kaikki ihan suosikkimatskua. Olen nyt koittanut hyväksyä sitä, että jos simppeli tuntuu hyvältä, sitten saa olla simppeli eikä tarvitse välittää siitä, mitä kaikkea olisi mahdollista tehdä. Vaikka osaisi tehdä huikeita monimutkaisia asioita, ei ole pakko jos ei halua. Vai mitä tuumaatte, eikö yksinkertainen olekin kaunista?

2 kommenttia:

  1. Tuo peittämätön valkoinen lakka kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Mun on välillä tehnyt mieli tehdä niin luonnollisen näköinen ranskalainen manikyyri kuin mahdollista ja tuo voisi toimia siinä hyvin. Nuo raitakynnet on tosi ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmasti toimisi juuri sellaiseen! Olen itsekin miettinyt että tekisi ranskiksen pelkästään sillä lakalla: ensin yksi kerros koko kynnelle ja sitten toinen kärjille. Olen ihan rakastunut tuohon lakkaan nyt, pitää varmaan tilata Kikon lähellä asuvalta ystävältä varapullo :D Kiva kun kommentoit ja kiitos :)

      Poista

Kerro!