maanantai 9. toukokuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 17

Tämän viikon satsista ei varsinaisesti löytynyt mitään yksittäistä lakkaussuosikkia ylitse muiden. Kaikki olivat sinänsä sellaista ihan kiva -osastoa, mutta ykkössijalle nousseet kynnet ovat erityiset myös hieman muista syistä kuin vain kivan ulkomuotonsa ansiosta. Sain nimittäin kahdelta ihanalta ystävältä samana päivänä hieman myöhästyneitä synttärilahjoja ja liikutuin tästä huomaavaisuudesta niin, että halusin käyttää niitä samassa lakkauksessa heti sinä päivänä. Pidän itseäni edelleen vähän newbiena tässä kynsimaailmassa, mutta olen jo onnistunut saamaan itselleni muutamia ihania uusia ystäviä ihan tosielämänkin puolella kynsiharrastuksen kautta. Jopa niin, että ovat tulleet ihan oikeasti läheisiksi ja tärkeiksi, ja sitähän ei näin 30+ iässä ihan liian usein tapahdu. 

Ystäväni Ailielina yllätti minut Color Clubin uusiin Halo Hueseihin kuuluvalla What's Your Sign -lakalla ja Sonne puolestaan uudella Clear Stamperilla, jonka alkuperää en tullut kysyneeksi. Hyvin tuntevat neidot näköjään jo himotukseni - lilaa holoa ja leimaushärpäkkeitä ei voi olla liikaa, jos meikäläiseltä kysytään.


Rakastuin What's Your Signiin ihan korviani myöden aika lailla heti. Se nimittäin on juuri sellainen melko neutraalin sävyinen ihanuus, joka ei pomppaa silmille, mutta on kuitenkin ihan äärettömän kaunis. Näissä uudemmissa Halo Hueseissa ei tunnu olevan ihan niin vahva holoefekti kuin alkuperäisissä. Sen sijaan niissä vaikuttaisi olevan jonkinlaista duochromemaista värinvaihtelua, joka saa lakan näyttämään eri kulmista ja eri valaistusolosuhteissa vähän erilaiselta. Tätä nimenomaista lakkaa riitti pitkillekin kynsille kaksi kerrosta ja sen kimmellys yhdistettynä lilertävään neutraaliin sävyyn sai sen näyttämään hyvin unenomaiselta, jos niin voi sanoa... Mahdoton kuvailla, toisin sanoen, mutta niin nätti. Leimat ovat ÜberChicin laatalta 6-03 Konadin valkoisella ja uudella lahjaleimasimellani, joka muuten nostaa paremmin pienet hennot osat kuvioista kuin PP:n oma, Ongin vielä Gina Tricot Snow'sta kolmenkokoisia valkoisia glittereitä etu- ja pikkusormeen täydennykseksi. Näissä ei ole mitään kovin erikoista sinänsä, mutta tuo ihana hololakka ja lahjusten tunnearvo nostivat nämä kynnet tällä viikolla ykköspaikalle.


Kaikennäköistä puuhaa oli viime viikolla niin, ettei tullut lakattua kynnet kuin "vain" neljästi. Yleisö oli kanssani samaa mieltä viikon suosikista, niin ei kovin usein kyllä käy. Tuntuu että todella usein omasta mielestä ihanimmat suunnilleen kuitataan olankohautuksella ja sitten taas jotkut todella randomit saavat eniten tykkäyksiä. Ota siitä nyt sitten selvää! Muista kynsistä on lisäinfoa Instassa, jos joku kiinnostaa erityisesti :)

2 kommenttia:

  1. Noista on kyllä vaikea valita suosikkia. Tykkään ehkä noista sydänleimakynsistä eniten. =) Mun pitää katso nämä instasta vielä uudelleen, kun jotenkin availen sitä niin epäsäännöllisesti nykyään =S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula :) Mulle insta on ihan ykkösjuttu, voisin melkein siirtää kaikki somehömpät sinne vaan :)

      Poista

Kerro!