tiistai 24. toukokuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 19

Olen kyllä tykännyt kovasti tästä ideastani esitellä aina viikolta suosikkilakkaukset. Kun lakkauksia on enemmän kuin aikaa blogata, saan tällä tavalla kivasti esille kaikki ja aina vähän tarkemmin voin esitellä viikon suosikkeja. Tälle viikolle sain jo oikean kollaasin tehtyä. Suosikkeja tästä joukosta oli sen sijaan vähän vaikeampi löytää - ehkä en tehnyt tarpeeksi valkoista valkoisella -henkisiä lakkauksia? Sehän se tuntuu nykyään ihastuttavan eniten. Olen odottanut, että eikö nyt jo kohta tule kesämieli ja pirtsakat neonit, mutta ei nyt ainakaan ihan vielä. Muilla ihania, omilla kynsillä tuntuu vain kovin räikeältä tässä vaiheessa.

Ehkäpä siksi tämän viikon satsista suosikit ovat hyvin neutraalit. Tein nämä erääseen haasteeseen, jossa oli antiikkiteema. Sen verran löi tyhjää ideointivaiheessa, että tiesin vain haluavani ehdottomasti uuden Essien Between the Seatsin pohjalle ja mattalakan päälle - kaikki siltä väliltä oli täyttä kysymysmerkkiä. Lopulta leimaavien lakkojen ja laattojen kanssa aikani pyörittyäni käsissä oli MoYou Londonin Scholar 02 tekstikuvioineen ja Pueenin SE03A ruusuineen sekä kultainen MoYou Nailsin leimalakka ja China Glazen Poetic. Niistä syntyi jotain tällaista:


Mattaamiseen käytin INM Out the Door Mattea, joka on kyllä hyvä. Toivottavasti ei ala tehdä valkoisia pilkkuja vanhetessaan, nyt se on vielä niin uusi etten osaa sanoa pitkäikäisyydestä mitään. 

Kyllä niistä ihan tykättiin, joten kai ne olivat tarpeeksi antiikkiset :D

Muut lakkaukset viikon ajalta näyttivät jotakuinkin tältä:


Eniten Insta-raati tykkäili vasemman alakulman vinyyliaskarteluista. Instagramissa voi käydä tutkimassa muiden lakkailujen yksityiskohtia tarkemmin ja toki vastailen kommenteissakin jos herää kysymyksiä :) Mikä oli oma suosikkisi? 

6 kommenttia:

 1. Sää kyllä teet niin kauniita lakkauksia! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania jälleen kerran kaikki! Omiksi lemppareiksi sanoisin noi kirsikankukkaiset ja sit noi tuplaleimailut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! ♥ Kirsikankukat oli kyllä tosi kivat, mutta sitä en laske oikein omaksi ansiokseni kun ne oli siirtokuvat :D

   Poista
 3. Noi alanurkan tuplaleimat on mun mieleen kauniis, mutta kyllä nuo antiikkisetkin on aika ihanat. =) Mä mielestäni kommentoin tänne, että jos tulee tuplasti, niin poista se edellinen. Nettiyhteys ei oikein pelitä tänä aamuna =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran vain tuli perille asti sun kommentti :) Oon kuullut että Bloggerin kommentointi on takkuillut, ehkä se ei vaan halua.

   Kiitokset :)

   Poista

Kerro!