torstai 30. kesäkuuta 2016

Lohikäärmekynnet Walesin kannattajajoukoista

Halusin tehdä erillisen postauksen näistä Wales-kynsistä, jotka tein fanikatsomoon lauantaille. Mulla on aika usein tapana tehdä kannatuskynsiä jalkapallo- ja futsal-peleihin, joita käyn katsomassa. Tämän EM-kisahuuman keskellä askartelin omat kynnet myös uudelle suosikilleni. Hyvin toimivat, jatkoon menivät ja perjantaita odotellaan jännityksellä :)

Olen saanut joskus joksikin kaupanpäällisiksi smART Nail Stencilsin lohikäärmesabluunoja. Olin ajatellut että noinkohan niille koskaan mitään käyttöä tulee, mutta kappas vain kun tuli kuitenkin! Koska lohikäärme ei ole yhtään Walesin lipun lohikäärmeen näköinen, en halunnut tehdä mitään suoraa lippuyritelmää, enkä oikeastaan niin tykkääkään kovin kirjaimellisista tulkinnoista. Lohikäärmeen oli oltava punainen ja valkoisella pohjalla, joten valkkasin suosikkini noista väreistä ja aloin askarrella. Punainen on Colors by Llarowen Pirates of Penzance ja valkoisena edustaa huippuhyvä Essencen Wild White Ways


Pirates of Penzance on ihan naurettavan kaunis lakka. Syvä punainen täynnä superhohtelevaa holokimallusta peittää oikeastaan jo yhdellä kerroksella, mutta sävy ja efekti syvenevät vielä toisen kerroksen avulla. Tämän lakan takia tahtoisin kaikki CbL:n holot, kiitos mielellään mahdollisimman pian. Se toimi myös sabluunan kanssa loistavasti ja ylipäänsä yllätyin kovasti sabluunojen toimivuudesta! Ei vuotoja, ei takertumisia. Pelkkää hyvyyttä, kerta kaikkiaan. Käytin sabluunoja vieläpä tuplana, sillä en malttanut tuhlata niitä nyt kun olen keksinyt tarvitsevani lohikäärmeasioita... 


Peukalon lohikäärme on siis tehty samalla sabluunalla kuin keskisormen. Hyvin fudaa toisellakin kierroksella!

En osannut päättää, miten saisin vielä vähän vihreää ympättyä punaisten lohikäärmeiden kaveriksi, joten käytin oljenkorren. Kilauta kaverille -menetelmällä ystäväni Sonne ehdotti vihreitä strasseja, joita sattui kuin sattuikin olemaan hitulalaatikossa. Sain ne Bling la Vieltä keväällä lahjaksi. En osannut itse valita heidän kivasta valikoimastaan joten pyysin yllätyspakettia ja nuo vihreät muun muassa siellä olivat. En olisi vihreitä itse valinnut, mutta näin ne asiat tuppaavat järjestymään, sillä vihreitä nyt tarvittiin. Lasipintaiset strassit pitävät hyvin kiiltonsa päällyslakankin alla, tykkään!

Näitä oli surku ottaa pois, joten saatan tehdä jotain vastaavaa myös puolivälierää varten. Olen jäänyt koukkuun kannatuskynsiin. Tuskin kovin moni askartelee tällaisia :D Olen toki jo googlannut, millä leimauslaatoilla olisi lohikäärmeitä. 

Nyt takaisin töihin, sanat eivät käänny itsekseen kieleltä toiselle!

4 kommenttia:

 1. Nää kynnet on kyllä todella ihanat! <3 T: toinen Wales-fani

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Harmi, ettei mulla ei ole mitään lohikäärmetasabluunoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Teen tänään hyvin samanlaiset, pelipäivä! Harmittaa kun mun lohikäärmepaita ei ehtinyt tulla postissa, olisin halunnut Provinssiin laittaa.

   Poista

Kerro!