maanantai 20. kesäkuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 22

No huhhuh millaista menoa! Olen ollut nyt pari viikkoa niin tukka putkella menossa töiden suhteen, ettei toivoakaan ehtiä yhtään mitään ylimääräistä. Valitettavasti blogi lasketaan ylimääräiseksi siinä kohtaa, kun 1-2 humanistia pyörittelee työtunteja ja kapasiteetteja, ja toinen tekee pienen yhteenlaskuvirheen ja toinen ei huomaa tuota virhettä ajoissa. Sekoilun summana jälkimmäinen humanisti painaa duunia niin paljon kuin ikinä jonkinlaisilta yöuniltaan ehtii ja näkee niiden yöunienkin aikana lähinnä painajaisia töistä. Nyt alkaa jo näkyä valoa tunnelin päässä, mutta toisaalta vielä ehtii saada paljon paniikkia aikaan ennen juhannusta! MAYHEM! Tai siis ommmm zennnn... 

Nyt siis kuitenkin tehdään jonkinnäköinen päivitys jonkin viikon suosikkikynsiin. Vähän mennään nyt myöhässä, mutta yritän saada pian jo seuraavan postauksen aiheesta ulos, että oltaisiin taas ajan tasalla. Tällä viikolla olisin voinut julistaa suosikeiksi oikeastaan kolmet viisistä kynsistä. Päädyin kuitenkin yllättäen nudeen skittletteen, jossa oli kuitenkin nuden, mustan ja valkoisen lisäksi vähän holoa... Vitsit mulla on kyllä tylsä värimaku tällä hetkellä! En silti vaihda enää lennosta suosikkeja, näillä mennään. Pohjalla kaikissa kynsissä Color Clubin iki-ihanasta Halo Hues (Lights) -kokoelmasta Cherubic, joka on varmastui  maailman kaunein nude.


Cherubicin päälle askartelin leimaillen ja pilkutellen pienen skittleten. Leimat ovat molemmat ÜberChicin laatalta 1-01 ja käytin leimaamiseen Konadin valkoista ja tummanharmaata. Tykkään nykyään enemmän sillä leimailla kuin ihan mustalla, koska mustan uskomaton pigmenttimäärä on maailman ärsyttävin siivota kynsinauhoilta (oli lateksia tai ei, aina on kuitenkin mustaa jossain raossa). Käytin kirkasta leimasinta tuplaleiman kohdistamiseen, Konadin lakoilla toimii melkeinpä leima kuin leima myös kirkkailla, joilla hennoimpien kuvioiden nostaminen tuntuu monella olevan hyvin haasteellista.


Etusormeen ja pikkurilliin pilkuttelin vielä tuollaiset pienet viimeistelyjutut ja nämä olivat kyllä varsin korkealla suosikkilistoilla. Kyllä hillitty nude vain on nyt niin mun juttu.

Näistä muista kynsistä molemmat ylärivin lakkaukset olisivat kelvanneet suosikkipaikalle. Violetti on niinkin eksoottinen juttu kuin IsaDoran magneettilakka vuodelta X ja turkoosit pisarakynnet puolestaan ensimmäinen pond-manikyyrini, jonka tein Seppälän holojellyllä.


Mikä oli näistä paras? Instagramista voi käydä kurkkimassa lisäinfoa näistä kollaasikynsistä, ja sieltä näkyy myös vähän reaaliaikaisemmin meikäläisen kynsitouhuja. Nyt äkkiä takaisin muihin hommiin, etten vain ehdi luulla päässeeni vielä vapaalle työn ikeen alta. Bis später!

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä ihanat nuo nudet holokynnet! Ja samoin ihastusta herättää tuo turkoosi pond-manikyyri, aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! Oli kyllä molemmat kivoja :)

      Poista

Kerro!