tiistai 5. heinäkuuta 2016

Throwback tuesday: Luna

Selasin vanhoja kuvia ja naureskelin ääneen joillekin vauva-Lunan edesottamuksille. Se oli kyllä aika pöpi pienenä! Nykyäänkin se saa hepulikohtauksia ja hömpöttää, enemmän taas kuin aikoihin, mutta esimerkiksi ihan tällaisia pöllönsilmiä ei tule ihan joka päivä vastaan:


Sitten tämä yksi kuva, joka herätti aikoinaan varsin paljon hilpeyttä. Mari osti Lunalle lahjoja ja minä ruoja yritin ottaa niistä kuvia, vaikka Luna olisi jo tarvinnut ne! Voi pientä kissaparkaa :D


Luna on aina ollut ihan naurettavan nätti typykkä. Sen pieni punainen nenä vaihtaa väriä hömpötystason mukaan. Onneksi Nekku-Petteri hömpöttää Lunan kanssa joka päivä. 


Pakkasin eilen kissojen valjaat mukaan, että pääsevät ulkoilemaan, kun muutamme huomenna kuukaudeksi isukin ja äitylin luo. Viime kerrasta onkin aikaa, pääsee varmaan ensimmäisenä säätämään valjaita suuremmiksi ennen kuin voi suunnata ulos. 


Tyttökissat ja etenkin kilpparit tuntuvat olevan aika kipakoita persoonallisuuksia. Luna oli jo pienenä hyvin vahvaluonteinen ja tietää edelleen kyllä tasan tarkkaan, mitä haluaa. Se on myös ärsyttävän fiksu ja keksii keinot vaikka mihin. Kaikesta aivokapasiteetistaan huolimatta se ei ymmärrä syy-yhteyttä sen välillä että kun kiipeilypuussa makaa kaula kovaa reunaa vasten, alkaa yskittää. Vakiokuvio toistuu lähes joka ilta iltarallituksen yhteydessä. No, ei kaikkea voi hoksata.


Mauau vaan. Lundströmi taitaa saada tänään muutaman ekstrasuukon näiden kuvien takia, voisiko olla söpömpi elukka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!