sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 24

Ihan vain näin alkuhuomautuksena, että lohikäärmekynnet toimii kyllä aika tehokkaasti! Kuka olisi uskonut, että Wales on EM-kisoissa välierissä? Paitsi siis kaikki me Wales-fanit, mutta kuka meistäkään ihan oikeasti? Final four baby!

Tällä viikolla päätin, että mulla on kahdet suosikit. Tykkäsin näistä molemmista tosi paljon, vaikka molemmat oli vähän vahinkoja. Tein nämä ensimmäiset, nudea nudella ihan vain koska olin swatchannut tuntikaupalla eräitä lakkoja ja halusin ihan vain jotain nopeaa. Tarkoitus oli siis alunperin vain laittaa tuo nätti nude, Kikon Velvet Satineihin kuuluva Butter kynsille ja jatkaa matkaa muualle kuin kynsipöydän ääreen. Koostumus kuitenkin yllytti testaamaan ihan nopeasti, mitenhän kävisi jos sillä leimaisi... Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Lakka itsessään kuivuu mattapintaiseksi, joten laitoin väliin kiiltävän päällyslakan ja sen päälle leimasin mattaleimat. Tämän piti olla ihan vain pikainen testi, joten valitsin pöydällä lojuneen laatan (MoYou Londonin Kaleidoscope 03) ja leimasin siitä joka kynteen eri kuvion. Idea toimi hämmästyttävän hyvin. Tykkäsin! Vaikka toki asetin samalla itselleni kevyen haasteen noin niinkuin valokuvaamisen kannalta :D Oli pakko ottaa lyhyemmällä valotusajalla, etä sai nuo kuviot nousemaan esiin. Sormien iho näyttää lähinnä purppuraiselta, mutta katsotaan vain niitä kynsiä, verenkierrossa ei pitäisi olla häikkää.Nudea nudella oli kyllä vähän kevään teemaväritys, mutta nyt kesemmällä on värejäkin päässyt käyttöön. Silti viikon toisissa suosikeissa ei nyt varsinaista värien ilotulitusta tule esille. Sain uusia Pueenin laattoja ja suunnittelin erään nätin kuvion pohjalta mustakultavalkoiset leimaushässäkät. Tuo kyseinen kuvio ei sitten oikein toiminutkaan haluamillani lakka-leimasin-yhdistelmillä, joten vaihdoin lennosta toiseen kuvioon Pueenin laatalta 047. Leimasin mustalle valkoisella ja kultaisella, valkoiselle kultaisella ja mustalla ja kultaiselle valkoisella ja mustalla. Olin aluksi sitä mieltä, että näistä tuli nyt kyllä niin järkyt, ettei kehtaa edes julkaista missään. Lopulta kuitenkin aloin tykätä niistä tosi paljon. Ei yhtäkkiä tule mieleen, että olisin nähnyt toisia vastaavia missään! 


Kaikessa outoudessaankin päädyin siis ihastumaan näihin. Väriyhdistelmä on kyllä kiva: metallia, mustaa ja valkoista voisi yhdistellä jatkossakin. Musta creme on Kikon 275, valkoinen creme on Essencen Wild White Ways ja kultainen on IsaDoran Golden Sparkles. Leimoissa puolestaan käytin Konadin mustaa ja valkoista sekä Essien Good as Goldia

Muut viikon askartelut näyttivät tältä:


Instassa olen jaaritellut noista vähän tarkemmin. Uusia laattoja on kyllä käytetty ahkeraan, taitaa kaikissa noissa olla kuvio joltain uusista laatoista, joita innostuin kaikennäköisistä aleista tilaamaan. Hups.

Nyt olen suunnilleen kirinyt nämä kynsiasiat ajan tasalle. Jatketaan ensi viikolla toivottavasti taas enemmän normirytmissä :)

2 kommenttia:

  1. Samat suosikit mullakin tällä kertaa kuin sulla! Aivan superihana erityisesti toi nudea nudella ja myös upeeta että toi toimi myös leimaamiseen noin hyvin, kun kuitenkin on vaalea lakka! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka! Se oli niin peittävä eikä kuitenkaan mattalakkana kuivunut liian nopeasti niin ajattelin testata. Mullahan on noita velvet satineja aika monta niin voisin testailla niitä muitakin tohon tyyliin. Toki niissä on tosi erilaisia koostumuksia.

    VastaaPoista

Kerro!