keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 26

Viikon suosikkikynsien tässä osassa ihmetellään edes vähän värikkäämpiä kynsiä kuin mitkä yleensä eniten allekirjoittanutta ihastuttavat. Ei näissäkään nyt ehkä ihan mitään värien ilotulitusta nähdä, mutta lasken mintunvihreän enemmän väriksi kuin nuden. Ainakaan se ei mene ihan neutraalista. 

Näiden kynsien takana ei ollut oikein minkäänlaista ideaa. Alunperin olisi huvittanut tehdä farkkukynsiä, koska ihastuin uuteen IsaDoran farkkutekstuuriin. En kuitenkaan millään pystynyt tehdä kaksia farkkuja peräkanaa (ensimmäisistä kuva kollaasissa), joten aloitin sitten alusta. Tekstuuri jäi ajatuksena houkuttelemaan ja muistin minttuisan Pierre Renen Sand Effect -lakan nro 04. Ajattelin josko sen voisi yhdistää Colour Aliken uuteen minttuleimalakkaan, mutta olivat sitten ihan eri sävyisiä. Essencen Play with my Mint oli kuitenkin hyvin samansävyinen ja muistin sen peittäväksi, joten ajattelin kokeilla sitä leimaamiseen. Hyvin pelitti ja enää piti keksiä vain kaikki muu. Valkoista - juu, paljaalle kynnelle leimaamista - miksei, hennakuvioita - passaa, vinyyliraitoja - vaikkapas. Eli vähän kaikkea, mutta yllättäen ei liian sekavaa. 


Mattasin leimat ennen vinyylejä ja myös tuon nimettömän valkopohjaisen minttuleiman. Tämä vähän söi minttuleimoilta erottuvuutta tuosta valkoisen päältä, ja sitä oli vaikea saada näkyviin kuvissa kunnolla eikä ehkä näy niin selvästi, miten hyvä väripari Play with my Mint oli tuon tekstuurin kanssa. Mintusta on kyllä vahingossa tullut yksi suosikkiväreistäni kynsillä. Minttutekstuuri tuli viimekesäisen NailDaten lahjapussukassa muutaman muun värin kanssa ja ne on kyllä ihan kivoja. Vähän saisi kimaltaa enemmän, jos multa kysytään. Noissa on nätti shimmer pullossa, mutta se ei näy kovin vahvana kynsillä eikä ainakaan kuvissa. Ainiin, leimat ovat laatalta MJ XXVI, jonka kirppistelin joskus keväällä. Törkeän kiva laatta, voisin käyttää sitä koko ajan.

Viikon muut kynsitouhut näyttävät tältä:


Aika paljon on muuten nyt käytetty sinistä?! Enhän mä tykkää sinisestä? Lisätietoja löytyy tuolta Instagramin puolelta. Tuntuu, etten olisi niin paljon nyt ehtinyt lakata kynsiä, kun käytän kaiken vapaa-aikani nenä kiinni kymrin opinnoissa, mutta jostain tätä materiaalia näihin postauksiin kuitenkin tulee. Ehkä mun vuorokausissa on kuitenkin enemmän tunteja kuin luulen? Vaikka toisaalta nämä harrastukset voi yhdistää siten, että aina voi lakkakerrosten kuivuessa vähän opiskella ja lakkaa levitellessä taas sulatella uutta tietoa. Kielet on kyllä kivoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro!