keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 27

Tämän viikon suosikkikynnet ovat mustat. Synkkä väri syntyi surullisista uutisista maailmalta, ja nyt tuntuu että harva se päivä saisi lakata kynnet mustiksi. 

Lakkasin kynnet mustalla Kikon cremellä nro 275 joka on mielestäni pitkälti täydellinen lakka. Peittää usein jo yhdellä kerroksella ja levittyy nätisti. Se myös leimaa varsin pätevästi. Mustalle cremepohjalle tein kokomustan ranskalaisen manikyyrin kiiltävän ja matan kontrastia hyödyntäen. En ole tätä koristeluideaa itse keksinyt, vaan nähnyt useammankin inspiraatiokuvan aiheesta. 


Käytin apuna tippitarroja ja INM Out The Door Matte -mattapäällyslakkaa. Tämänhän voi tehdä monella tapaa, mutta itse lakkasin ensin koko kynnen mataksi ja lopuksi tipin kiiltävällä päällyslakalla, tai kuten nimettömässä, toisinpäin.


Tällainen kontrastilakkaus ei ole kovin pitkäikäinen, sillä mattaosuudet kolhiutuvat ja korkeakiiltoisistakin kohdista häviää mikronaarmujen myötä kirkkain hohde. Tykkään silti simppelistä ideasta ja on hauskaa, miten näyttävä voi olla pelkällä mustalla ja eri päällyslakoilla tehty ranskalainen manikyyri.

Kierrätin mustan pohjan kollaasissa näkyviin psykedeelisiin leimauksiin. Samaan putkeen tein vielä kolmannetkin mustavoittoiset kynnet, ja kyllä alkoi hetkeksi riittää sitä lajia. Mustavalkoiset mandalaleimat kyllä olivat muuten tosi kivat, ja niillä taitaa olla näistä eniten tykkäyksiäkin.


Sain viritettyä meidän tilapäiskämppään ihan pätevän kuvauspisteen tutuilla valoillani, mutta asento on sen verran eri, että kamera tulkitsee kuvan aina näin kyljellään. En aina jaksa käännellä niitä, taitaa olla ylikova homma. Sopiipa se kynsipose noinkin päin!

Oliko suosikkeja? Ollaanko samaa mieltä?

4 kommenttia:

 1. Tuolal alakulmassa olevat geometriset on mun suosikit! Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä kivat, etenkin kun sain pohjan kierrätettyä niin ei kestänyt edes tehdä kauaa! Kiitos Paula :)

   Poista
 2. Miten sun kynnet pysyy noin kauniina ja vahvoina vaikka lakkaat niitä niin paljon...? Mulla kynsilakat ikäänkuin hapristuttaa kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että osansa on geeneillä, mutta kyllähän niitä hoidankin. Itsellä tuntuu että lakka suojaa kolhuilta. Hyvä aluslakka (Essien Grow Stronger) on ihan ehdoton. Ja tietysti koostumuksia lakoissa on erilaisia, kannattaa kokeilla mahdollisimman myrkyttömiä. Esim Essiet ovat 3-free.

   Poista

Kerro!