keskiviikko 31. elokuuta 2016

Viikko kuvina

Varastin Marilta idean hyödyntää puhelimeen viikon varrella tarttuneita kuvia ikään kuin kuulumispostauksen muodossa. Aina sitä välillä jotain muutakin tapahtuu kuin kynsien lakkausta ja kissantassujen pussailua, mutta harvemmin mitään sellaista isompaa, josta saisi oikein postauksen aikaan. Tällaisesta viikkokoosteesta voisi jopa irrota jotain tekstiä.


1.Sain eräänä iltana alkuviikosta töihin kuvaviestin keittiön hanasta, josta sattui irtoamaan kohtuullisen tärkeä pala eikä edes kovin kovan väkivallan kohteeksi joutunut raukka... onneksi maahantuojalta sai varaosan ilmaiseksi eikä tarvinnut ostaa uutta hanaa, Ja onneksi perheessä on miehiä, joilta tällaisten asioiden selvittäminen tapahtuu alta aikayksikön ♥ Ja voin kertoa että tuolla en viittaa avopuolisooni :D

2. Nekku-Petteriä ei juuri stressannut, ettei keittiöstä saanut vettä, vaikka emäntää saattoi vähän ärsyttää. On yllättävän ärsyttävää hakea kaikki vesi kylppäristä! Varsinainen ensimmäisen maailman ongelma, mutta kyllä nyt on taas ihanaa, kun hana toimii.


1. Kävin ystävän kanssa kahvittelemassa ja sen jälkeen kampusrannassa nauttimassa elokuun auringosta. Harmi, ettei Seinäjoella jokirantaa ole hyödynnetty enempää, vesi on parasta! Voisin kuunnella tuon pikkupuron solinaa ja katsella joen pyörteitä vaikka koko päivän. Sateena vesi ei tosin niin herätä ihastusta. Jännä.

2. Oli hyvä ripsipäivä. IsaDoran Big Bold on edelleen suosikkiripsarini! Ostin sitä taas varakappaleenkin Anttilan "ruhtinaallisesta" remonttialesta. No, ale se on parikymmentä pinnaakin, kai.


1. Loppuviikosta harrastin pitkästä aikaa vähän kouluratsastusta, joten sain sujauttaa kiiltonahkablingisaappaat jalkaan. On tullut oikeastaan hypättyä koko kesä esteitä niin ei noita timangisaapaksia ole tullut käytettyä. Kivat on nekin, vaikka Mountain Horsen Sovereignit ovatkin suosikkisaappaat.

2. Viikonloppuna totesin, että ehkä unohdan nyt ne kesäverhot, jotka ostin kevättalvella ja joita en ole vieläkään saanut ripustettua. Salaa vähän vilkaisin Jotexin verhotarjontaa ja bongasin niin hyvin meidän olkkarin tauluun sopivan verhokankaan, että en voinut vastustaa. Kai se on ihan normaalia tilailla verhoja, joita ei laita ikkunaan :D Ei tuokaan väritys ehkä klassisen syksyinen ole, mutta menee minusta paremmin kuitenkin syksyyn ja talveen kuin ne pirtsakan pirskahtelevan väriset, jotka piti ripustaa pääsiäisenä ja sitten kesäkuun alussa tai ainakin nyt juhannuksena tai ennen kuin lähdetään heinäkuussa evakkoon... tai ehkä sitten ensi pääsiäisenä.


Tämän kuvan päiväyksestä en ole kyllä ihan satavarma, mutta pakko laittaa se vielä tähän piristysruiskeeksi. Nekku se hallitsee nuo nukkuma-asennot ihan 6/5.

Sellaista viime viikolla. Olisiko tällaisessa ideaa useamminkin? 

4 kommenttia:

 1. Lisää vaan tällaisiakin postauksia! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! Tää on nimittäin kiva itellekin, aika helppo toteuttaa ja saa kivaa sisältöä :)

   Poista
 2. Erittäin kiva idea ja hauska lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla! Voisin yrittää saada tästä jotain vakkarijuttua kun kiva toteuttaa :)

   Poista

Kerro!