maanantai 15. elokuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 28

Huhhei, sinne meni parin viikon kesäloma! Ihan kotikonnuilla vietin lomani ja hyvä niin: alunperin oli suunnitteilla jotain reissuntynkääkin, mutta lopulta innostusta ei ollutkaan lähteä mihinkään, ja jotenkin kyllä tuntuu että näin meni lomakin kunnolla toteen. Eipä tarvinnut sykkiä kaiken aikaa suuntaan tai toiseen. Nyt kyllä kurkkasin juuri lentojen hintakalenteria, josko syksyllä karkaisi taas muutamaksi päiväksi tuonne Keski-Eurooppaan... 

Loman pidin mahdollisimman pitkälti tietokoneettomana aikana, joten blogikin oli heitteillä. Muualla somessa tuli kuitenkin vaikutettua ja Snapchatista pääsin innostumaan ihan kunnolla! Jos satunnaiset pätkät meikäläisen elämästä kiinnostavat, löydyn sieltä nimimerkillä Kynsitic. En varmaan ole ainut kolmekymppinen, jonka mielestä ne filtterit ovat parasta viihdettä :D Aamulla ensimmäisenä pitää tutkia, millainen on päivän filtteritarjonta. 

Kynsihommiakin siellä vilahtelee, ainakin jotain sneak peekiä tulee usein kuvattua snappiin. Tämänkertaiset suosikkikynnet eivät olleet ehkä ihan suunnitellun kaltaiset, mutta silti ihan suosikit. Tarkoituksena oli nimittäin leimata nättejä ruusuja, mutta valitsemani ruusukuvio oli sen kokoinen, ettei mun kynsillä siitä juurikaan saa selvää, Teidän pitää siis nyt vain uskoa, kun kerron että ruusuja on leimattu. Isommille kynsille varmasti kiva kuvio, Pueenin Encore-laatalta SE02B.


Leimojen alla on Colour Aliken ihana marjapuuroisa hololakka 510. Tykkään ihan possuna noista Colour Aliken holoista, niin nättejä ja hillityn hohtelevia. Näitä myy Naiskauneus eivätkä ole kalliita, mutta en kyllä tiedä ketään joka olisi pystynyt vain pari ottamaan kerralla. Omalla vastuulla siis apajille :D Hopeiset leimat on tehty Color Clubin On the Rocksilla, joka on myös silkkaa rakkautta pullossa. Ehkei ihme että tykkäsin näistä vaikkei leimat ihan näyttäneetkään siltä, miltä piti. 

Muissakin satsin lakkauksissa oli tykkäystasot korkealla, minttu on erittäin pop väri meikäläisellä tällä hetkellä, IsaDoran farkkulakka hyppäsi heti kättelyssä suosikkien joukkoon ja onpa tuolla nuo hempeät hääkynnetkin, jonka tyylisillä voisin tyytyväisenä elellä vaikka hamaan tappiin saakka.


Nämä ovat tosiaan parin viikon takaisia askarteluja ja tarkempia tietoja voi noista kollaasinkin lakkauksista tutkia Instagramista. Siellä mennään hyvin reaaliajassa, mutta koitan kiriä nämä lomanaikaiset nopeasti eetteriin, ettei laahata kovin jäljessä. Oliko meillä samat suosikit tällä kertaa? Farkkuraidat olivat yleisön suosikki ihan selkeästi, mutta minä niin tykkäsin  nyt tuosta söpöläisestä Colour Alikesta että se vei potin.

2 kommenttia:

  1. Ihania kynsiä oot tehnyt! Olisin valinnut samat suosikiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Tike ♥ Yleensä mun suosikit ei ole ne muiden suosikit, mulla on varmaan jotenkin epäkesko maku :D

      Poista

Kerro!