perjantai 19. elokuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 29

Tämän satsin suosikkikynsistä tiesin jo tekovaiheessa, että nyt tulee suosikkimatskua. Aiemmin kyselin kavereilta taas väri-ideoita ja Mari muistutti kullan ja turkoosin ihanasta yhdistelmästä. Miten olinkaan unohtanut sen?

Vaikka en tunnusta tykkääväni sinisestä erityisen paljoa, turkoosi on ihan eri asia, ainakin kynsilakoissa. Ja ehkä petroolinsininen. Eikä pastellisinessäkään juuri vikaa ole, ja tietenkin sellainen suomenlipunsininen on aika kiva. Jäiköhän tuohon nyt vielä jotain sinistä, josta en siis virallisesti tykkää? Turkoosista nyt siis kuitenkin ihan erityisesti, ja onneksi sellaisia sattuu laatikosta muutamia löytymään. Lakkailin 4/5 kynsistä Mistero Milanon Deep Sealla, joka on ihan One Coat Wonder. Siihen päälle asettelin Minailsin Quatrefoil-vinyylisabluunat ja töpöttelin päälle liukuvärin hohtelevilla lakoilla IsaDora Golden Sparkles ja Colour Alike 573. Nimettömiin tein koristelut juuri toisin päin, eli alle liukuväri ja vinyylin päälle creme. 


Näistä tuli niin kivat, etten olisi malttanut ottaa pois ollenkaan. Poistaessa turkoosia pigmenttiä päätyi toki joka paikkaan. että parempi se olisikin olla ottamatta tällaisia pois :D Pitääpä jatkossa muistaa tuo väriyhdistelmä, toimii kyllä niin hyvin.

Muita lakkailuja tuli tehtyä, mutta eivät oikeastaan herättäneet suurempia intohimoja. Ei mitään vikaa,  mutta eivät nyt sytyttäneet erityisemmin. Näistä tykätyimmät olivat Insta-raadin mukaan nuo nudet ruutukuviokynnet, joissa on käytetty siirtokuvia. Muut on leimattu.


Nyt aletaan jo olla lähellä reaaliaikaa ja ensi viikolla pääsenkin tekemään ihan ajankohtaisen kynsipostauksen. Instagramissa eletään tosiajassa ja sieltä voi lueskella myös näistä kollaasikynsistä vähän tarkemmin käytettyjä lakkoja ja materiaaleja.

Minä hyppelen tästä piakkoin kohti rautatieasemaa ja Turun-junaa. Pitäkee hatuista kiinni siellä, Trio Aivohalvaus on kohta koolla. Meidät on helppo paikallistaa räkänaurun perusteella.

6 kommenttia:

 1. Taas sama suosikki meillä! Ihana väriyhdistelmä. Täytyis kans korkata ekat omat sabluunat jossain kohtaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla! Mä kyllä tykkään vinyyleistä ja sabluunoista, aika helpolla saa tosi kivoja koristeluja :)

   Poista
 2. Musta tuntuu, että mun suosikki on aina eri kuin sulle ;) Mä taidan inspiroitua noista vasemman alanurkan kynsistä. Pitää livahtaa instan puolelle katsomaan, että miten ne on tehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika harvoin ollaan ihan samaa mieltä! Mäkin kyllä tykkäsin niistä nudeista, mutta kun ne on tehty ihan vaan siirtokuvilla niin niissä ei ole sellasta taiteellista arvoa että niitä jaksaisi kovin esitellä :D

   Poista
 3. Nääkin on kaikki niin nättejä <3 Omat lempparit lienee hempeän vaaleanlilat yläoikealla, ne on niin elegantit ja keijumaiset etten voi olla tykkäämättä! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitos! Niissä oli kyllä myös paljon hyvää. Nuo toiset vaan sattui nyt olemaan niin ylivoimaiset että niiden ohi ei päässyt helpolla :D

   Poista

Kerro!