lauantai 17. syyskuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 33

Vihjasin aiemmin viikolla, että riikinkukkokynsiä saattaisi näkyä vielä enemmänkin ja nyt näkyy! Tykkäsin uudesta paidastani inspiroituneista kynsistä tosi paljon ja ne sai myös paljon huomiota, mutta en ehtinyt kyllä käydä missään ihmisten ilmoilla paidan ja kynsien kanssa. (Edellisessä postauksessa on kuva paidasta ja kynsistä, jos missasit!)

Riikinkukon pyrstösulat ovat varsin näyttävät ja niin kai nämä kynnetkin, vaikka oikeastaan niiden tekeminen oli aika simppeliä. Mustalle pohjalle valkoiset leimat ja niihin vähän väriä jellylakalla - todellista zen-väritystä tällä kertaa. Itsehän aina sanon, kun tulee puhe aikuisten värityskirjoista, että mulla on kymmenen pientä zen-värityskirjaa, joiden parissa tuhraan illat nollaten ajatuksia. 


Musta creme pohjalla on suosikkini, Kikon 275 Black, jota olen hamstrannut varapullonkin. Leima on Born Prettyn laatalta BP-75, jolla on erilaisia höyhenkuvioita. Väritin leimoja Wild&Mildin ja Clairesin neonlakoilla, joissa on tähän hyvin sopiva jellykoostumus. Oranssi on Clairesin minisetistä ja vihreä Wild&Mildin Alien. Inspiraation lähteessä vihreissä osissa on vähän elävää pintaa, mikä oli kiva koska ei tarvinnut edes yrittää saada väriä ihan tasaiseksi!


Nämä olivat myös viikon tykätyimmät lakkaukset Instagram-raadin mukaan, ja todennäköisesti joudun tekemään vastaavat joskus uudelleen, että voin mätsätä siihen toppiin joskus ihan elävässä elämässä!

Viikon muihin lakkauksiin kuuluu myös yksi täysin koristelematon tapaus, sillä en millään keksinyt, mitä laittaisin noiden lakkojen päälle. Lopulta totesin, että syksyn värit, nätti tekstuuri, olkoon tuollaisenaan ja hyvin sujui. 


Näistä muista voi käydä tutkimassa lisätietoja Instagramista

Menikö tällä kertaa suosikit yhteen? 

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä suosikista. Ihastuin näihin jo edellisessä postauksessa. :)

  VastaaPoista
 2. Suosikkikynnet on taas munkin suosikit! Mä rakastan kaikkea riikinkukkoihin liittyvää! Jännä juttu, että tuo laatta multa vielä uupuu kun pelkäsin jostain ihmeen syystä, ettei se kuvio oo sopivan kokoinen kynsille. Nyt tämän postauksen innoittamana täytyy tuokin laatta kotiuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jos se mahtuu mun kynnelle niin mahtuu kenen vaan :D Mä haluaisin myös sen ÜberChicin höyhenlaatan ja se oli mulla viimeksi eilen ostoskorissa mutta karsiutui pihiyden iskiessä pois. Harvoin tykkään mistään kovin "esittävästä" aiheesta kynsillä, siis enemmän tykkään sellaisesta abstraktimmasta ilman selkeitä esikuvia, mutta nämä oli kivat.

   Poista

Kerro!