maanantai 26. syyskuuta 2016

Viikon suosikkikynnet, osa 34

Nyt mä sen tein! Lyhensin kynsiä ihan reilusti eikä nämä nyt ihan olemattomat ole sitten kuitenkaan, vaikka vähän niin pelkäsin. Toki ihan nysäksi en vetänyt. Olen miettinyt tätä tosiaan jo hetken ja nyt vain tartuin siihen viilaan. On kivaa kun vihdoin monet leimauskuviot taas sopii kynnelle ja käytänkin niitä nyt innolla, kun vielä voin. Äkkiä nämä nimittäin taas kasvaa, enkä tiedä vielä itsekään haluanko pitää tällaista lyhyempää vai annanko kasvaa pituutta. 

Viikon suosikkikynsiksi pääsi hankalaksi kuvattavaksi osoittautuneet lakkaukset, joissa on kuin onkin liukuväri, vaikka sitä ei kuvista ehkä ensimmäisenä uskoisi. Käytin pohjalla Naiskauneus.fi poisto-osastolta ostamaani Jolifinin Smaragdia, joka on nimestään huolimatta enemmän tuollainen mintunvihreä. Tosi hyvänlaatuinen creme, joka peitti jo yhdellä kerroksella - laitoin kuitenkin toisen niin saa aina siistimmän ja tasaisemman pinnan.


En ole ehtinyt vaihtamaan lakkauksia ja menen nyt jo ehkä neljättä päivää samoilla kynsillä eikä näihin ole tullut minkäänlaista kulumaa, joten voin väittää että laatu on hyvä. Onneksi hamstrasin näitä tämän merkin lakkoja euron poistohintaan useampia! 

Koska minulla on nyt menossa joku liukuvärikausi, päädyin tällä kertaa tekemään liukuvärin leimaukseen. Käytin liu'ussa Essien Apres-Chiciä ja Colour Aliken Raindrop-leimauslakkaa, jotka ovat molemmat samantyylisiä koostumukseltaan: erittäin shimmerisiä ja kimaltavia. Tuo suuri shimmerin määrä teki kuvissa tepposet, eikä liukuväriä melkeinpä huomaa ollenkaan ellei tiedä katsoa tarkasti. Siellä se kuitenkin on, joudutte uskomaan kun sanon.


Leima on Spring-laatalta nro 14 ja vaikka se nyt ei ihan mikään merenneidon pyrstösuomukuvio olekaan, sopii se mielestäni kivasti tähän väriympäristöön. Minttu-turkoosi-hopea on jokseenkin vesiteemainen värimaailma. Vähän harmittaa, kun liukuväri ei erotu kunnolla, mutta toisaalta onpa ainakin shimmeriä että erottuu creme-pohjasta. Ei ole meinaan yksi tai kaksi kertaa, kun leima on kadonnut kuvissa täysin kimaltavaan pohjaan.


Kyllä sen liu'un sieltä ehkä jotenkin näkee, ainakin jos vähän käyttää mielikuvitusta!


Vähäsen ärsyttää, että tuossa kollaasissa on vielä yhdet pidemmät kynnet! Ei niitä oikein poiskaan voinut jättää. Vaikka olivat kyllä kaikin puolin ehkä vähiten suosikit aikoihin nuo tuolla oikeassa alakulmassa. Muista tykkäsin kaikista, vaikka oikean yläkulman lakkaus olisi ehkä ollut parempi ilman leimoja, pelkällä liukuvärillä.


Instagramin puolelta voi käydä vakoilemassa tarkemmin tietoja kollaasin kynsistä. Yleisön suosikki on oikeastaan tuo kiva hololiukuväri ilman leimoja... ja seuraavana vasemman yläkulman lakkaus, joka oli ensimmäinen näillä lyhyemmillä kynsillä. Mitäs lukijakunta tuumaa, menikö suosikit kohdilleen?

6 kommenttia:

 1. Vasen alareuna on aivan huiman hieno!!! Lyhyempikin kynsimalli näyttää kyllä tosi kivalle vaikkei varsinaisesti lyhyet olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sole! Noissa on nyt ehkä milli vapaata kasvua, ettei niitä juuri tuon lyhyemmiksi saakaan ilman veren roisketta :D

   Poista
 2. Kollaasin ylärivillä olevat kynnet ovat kyllä erityiskauniita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Sopivasti holoa niin tulee nättiä :D

   Poista
 3. Nättejä nättejä nättejä! ♥ Kyllä sen liukuvärin huomaa oikeasti tosi helposti, ainakin itse kun katsoin Instassa teki silmät tepposet ja luulin aluksi liukuvärin sijaitsevan pohjalakassa, ja vasta kuvatekstin luettuani tajusin missä se oikeasti on :D Mutta niin, kaikista tykkään ja tää lyhyempi mallikin näyttää tosi kivalta sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Nena, kiitos :) Musta tuntuu ettei sitä näy kuvissa melkein ollenkaan jos ei erikseen osaa katsoa :D Mä en nyt oikein osaa päättää mitä näille kynsille tekisi kun toisaalta tämä lyhyempikin on kiva mutta jotenkin ehkä tykkään enemmän siitä miten siroilta sormet näyttää pitkillä kynsillä. Kaikkea sitä kans miettii :D

   Poista

Kerro!